Segítség! Állás Debrecenben?
Figyelt kérdés
Debrecenben keresek állást, vidéki vagyok. Nagyon fontos lenne! Megélhetésre és az iskola tandíjára kellene pénz. Valaki tud egy biztos helyet ahová vidékit is felvesznek (pl.: takarítás) szakmai tudás nélkül?? Sok hotelba, panzióba, étterembe beadtam az önéletrajzom, ám jelenleg nincs felvétel.... Egyre rosszabb az anyagi helyzetem. Nincs kihez fordulnom, kérem ha valaki tud segítsen már mert nagyon rossz a helyzet és elég rosszul érzem már magam. Otthoni munka is érdekel, persze olyan amiért nem kell fizetni különböző díjakat. Bármi megoldás érdekel, csak legalább a sulit be tudjam fizetni.2012. márc. 12. 14:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!