Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mihez kezdjek? Igazgatásszerve...

Mihez kezdjek? Igazgatásszervező diplomám van. Középfokú angolom, németem. Semmi álláslehetőség nincs. :S 22/F

Figyelt kérdés
Az informatikához is értek ezeken kívül. De semmi konkrét munka nincs. A Munkaügyi Központban már regisztráltam. Azt mondták, hogy áprilisban lehet, hogy lesz nekem hely..... elmehetnék tűzoltónak, de nem ezért tanultam.

2012. márc. 17. 14:07
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
És miért jó hely egy biztosítási cégnél dolgozni? Jó a fizu? Nehéz bekerülni?
2012. szept. 13. 17:54
 32/51 anonim ***** válasza:
Jogi diplomával elég könnyű bekerülni. Hogy miért jó? Kevés munka, jó fizetés! Nagyon nyugis meló, továbbá anyagi problémákkal nem kell küszködni, én pl. simán félre tudok tenni. Teljesen jó arra ez a meló, hogy kitöltsem az 1 évnyi jogi előadói szakmai tapasztalatomat - ez azért fontos, mert 1 év releváns szakmai tapasztalat kell a jogtanácsosi vizsgához. Jövőre azért szeretnék egy pörgősebb melót, de most 1 év nyugi az kell nekem :D Az elmúlt 3 évem elég gyilkos volt...
2012. szept. 13. 18:24
 33/51 A kérdező kommentje:
Hát nekem jogi diplomám az nem lesz :D Még ezt az MsC-t megcsinálom aztán vhogy egyengetem az életem. A joggal én úgy ítéltem meg h nagyon sok a gond. És én már csak költségesen lehettem. Úgyh stornóztam :D
2012. szept. 13. 19:49
 34/51 anonim ***** válasza:
Értem. Jelenleg most hol dolgozol?
2012. szept. 14. 12:12
 35/51 anonim ***** válasza:
Uh, most látom, már válaszoltál a kérdésre :D A földhivatal az tényleg jó, de nem, mint munkahely, hanem mint úgymond "ugródeszka". Én látom értelmét annak a képzésnek, amin részt veszel. Sztem ahogy azt elvégezted, megpróbálhatsz vmlyik kormányhivatalnál elhelyezkedni, ott már azért a fizu is jobb. A bírósági végrehajtók miatt meg sajnállak, hogy sokkal találkozol :D Elég kreténnek... :D
2012. szept. 14. 12:18
 36/51 A kérdező kommentje:
Hát igen. Jól elvagyok a földhivatalnál, na de a fizu... Én is ugródeszkaként akarom használni. Fontosnak tartom megszerezni a minimum 2 év szakmai tapasztalatot és a közigazgatási szakvizsgát. A suli is 2 éves, utána lehet nézelődni magasabb pozíciók után. Elvileg az MsC amire járok felső vezető képző.
2012. szept. 14. 14:56
 37/51 anonim ***** válasza:
Annyi van, hogyha megpályázol egy fasza közig helyet, akkor az olyan jogászokkal szemben, akiknek szakmai tapasztalatuk van, hátrányba kerülsz, de azért ha ezt az MsC képzést elvégzed, a pályázók között bőven élvonalbeli leszel. Az biztos, hogy a friss jogászokkal szemben bőven előnyben leszel a szakmai tapasztalatod és a közigazgatási szakvizsgád miatt.
2012. szept. 14. 15:57
 38/51 ig.szervező válasza:
tényleg nagyon gáz ahogy az emberek hozzáállnak az igazgatásszervező diplomához. és persze igaz, hogy sokan nem a szakmájuknak megfelelően helyezkednek el, de én sem azért foglalkoztam Magyarország Alaptörvényével, különböző jogszabályokkal olyan sokat, hogy utána árufeltöltő legyek
2012. szept. 26. 09:12
 39/51 anonim ***** válasza:

szia!

mennyi a fizud?

én is ezt végeztem, már megvan a mester is.

amúgy nem msc, hanem ma

2012. okt. 12. 22:34
 40/51 A kérdező kommentje:

Elöljáróban:

MA=MsC Nincs különbség a kettő között, ugyanazt jelenti.

Elkezdtem a mestert, de most akarom abbahagyni. Szerintem az égvilágon semmi értelme. Csak tejelnem kell....:S

Szerinted van értelme a mesternek?

2012. okt. 15. 20:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!