Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Visszautalnék egy korábbi...

Visszautalnék egy korábbi kérdésre (nem én tettem fel) Válaszolnátok rá? A jómódúbbak közül kinek mi a végzettsége és mit dolgozik?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

Középfokú/: diplomás arányra lennék kíváncsi.

2011. aug. 28. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

én reklám menedzser végzettségű vagyok, férjem villanyszerelő.

elindítottunk egy építőipari vállalkozást pár éve, mindketten abban dolgozunk, én a kereskedelmi részt viszem, ő a fizikai munkával foglalkozik, kiadja a munkát, sőt ő is megy és késő estig gürizik.

a papírmunkát közösen intézzük, kinek hogy van ideje

2011. aug. 28. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Párom olajipari technikumot végzett, és a szakmájában is dolgozik. Ha megy külföldre is, akkor volt olyan hónap, igaz sajnos csak egyszer, hogy nem sokkal 1 milla felett volt a bruttója.
2011. aug. 28. 22:50
 3/7 anonim válasza:
100%
nincs diplomám - nő vagyok - van családom egy 3,5 éves fiam és most 6 hónapos terhes vagyok és angliában dolgozom mint bentlakásos ápoló. Heti 100.000 ft nettó a fizum, átlagban 4-5 heteket vagyok kint szóval 400-500.000 et keresek egy hónapban netto. Legális bejelentett munkával!
2011. aug. 28. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyelvtanár végzettséggel fordító ill. tolmács munkakörökben dolgozom. A férjem közgazdász, vezető beosztásban dolgozik egy banknál.
2011. aug. 28. 23:38
 5/7 Yarra válasza:
100%
Férjem és én is az építőmérnökit fejeztük. Én a tervezésben dolgozok, ami jó pénz, de rengeteg időt követel. A férjem viszont jól választott. Az egyetemen tanít (heti 1 napot dolgozik, és annyit keres mint én, érdemes ott dolgozni :)), mellette vállalkozása van, gépek rezgésdiagnostikájával foglalkozik, párhuzamosség beállítása, tarmovizió stb, mindenféle gyárakba meg, nélküle nem indulhat be a termelés, úgyhogy a válságban is volt/van munkája, mert erre mindig szükség van. Végzettség tekintetében inkább gépészmérnök kéne hogy legyen, de mivel saját vállalkozása van, nem érdekes. A tudása meg van hozzá. Szóval ezt ajálnhatom.
2011. aug. 29. 00:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A férjem közgazdász, vezető beosztásban dolgozik, én szakedző vagyok, de nem dolgozom, mióta az első babánk megszületett. Azóta született még egy babó és szeretnénk harmadikat is. Valószínűleg még sokáig nem megyek vissza dolgozni. Sok gyereket szeretnénk, a párom fizujából meg kényelmesen megélünk (havi 700ezer-től fölfelé, van, hogy 7 számjegyű az összeg).
2011. aug. 29. 07:18
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
.
2011. aug. 29. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!