HR/=emberi erőforrás/munkaügy, személyügy) területen dolgozók! Válaszolnátok pár kérdésemre?
hol dolgoztok most és milyen beosztásban? kb.mennyiért?(nem muszály konkrét összeg,nem akarok a zsebetekben turkálni;), hol/milyen iskolát végeztetek, mit gondoltok erről a szakterületről és a saját munkátokról?
jó/rossz oldalai,tanulságok?tanácsok leendő HR-eseknek..
egy statisztikai felmérést készítek, ahhoz kellenek adatok...nagyon köszi előre is ha válaszoltok.)
Szia! 7 éve dolgozom Hr területen, kezdtem mint payroll asszisztens, majd Hr asszisztens, jelenleg payroll és Hr munkatárs vagyok.
Pesten tanulom jelenleg is a szakmát, mellette keményen tanulom az angolt, mert kell a nyelv!! TAnácsom? Kedvesség és türelem, hiszen emberekkel foglalkozunk, sokszor nagyon nehéz, de amikor pozitív visszajelzést hallasz magadról, az megfizethetetlen!!
Üdv
J
Szia! Készen van ez a bizonyos felmérés? Kíváncsi lennék rá, mert épp én is azon gondolkodom, hogy tanulok némi HR-t.
Elküldenéd az emailemre? czifrak_zita@yahoo.com
Köszi nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!