Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagyon fontos kérdés, válaszol...

Nagyon fontos kérdés, válaszolnátok rá minél többen?

Figyelt kérdés
Van egy kis éttermem,egy Pest megyei kisvárosban,nem elég jó a forgalom,nemrég nyitottunk... arról lenne szó hogy szeretnék egy online étlapot készíteni,és a véleményetekre lennék kíváncsi hogy ti mint fogyasztó szegmensek mit szóltok,hogy viszonyultok az online étlapokhoz? miért részesítitek előnyben,miért nem? mi alapján ítélitek meg... szóval ha lehet sok választ várok és amennyire tudjátok fejtsétek nekem ki kérlek a véleményeteket!!!
2010. ápr. 23. 17:22
 1/8 anonim válasza:
100%

Szerintem nagyon igényes dolog,ha egy étteremnek van weblapja,és online étlapja.Feltéve,ha azt ugyanolyan stílusúra készítik el,mint az étterem arculata és könnyen használhatóvá teszik.Az előnyei meg egyértelműek:tudjátok hirdetni magatokat,vidékiek,és más városbeliek is értesülhetnek rólatok,plusz előre megtekinthetik kínálataitokat,esetleg áraitokat is.

Tippjeim:legyen könnyű zene az oldalon,(énekhang nélkül)tűntessétek fel a fizetési lehetőségeket,legyen egy kis bevezető(ne túl hosszú)az étteremről,legyen egy-két igényes kép,és legyen elérhető az oldalatokról a google-online térkép,hogy még könnyebben eljussanak hozzátok!Jó lenne egy vendégkönyv is.Ja,és ha ki akartok tűnni a többi étterem honlapjai közül,akkor javaslom,hogy nagyon figyeljetek az oldal dizájnjára,ne legyen hagyományos!(Ezt biztosan előnyben részesíteném személy szerint)

Amit elkerülnék a helyetekben:receptek feltöltése az oldalra,oda nem illő képek használata,partifotók,üzenőfal.

Remélem,segítettem,ha szükség lenne még valamire,írjatok nyugodtan privát üzenetet,szívesen segítek bármiben!

2010. ápr. 23. 17:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vitatom,hogy van valami jó az online étlapban,vagy éppen ellenkezőleg semmi haszna nincs..Ezt mindenki saját maga tudja eldönteni.

Személy szerint engem nem nagyon szokott érdekelni az online étlap.

Ha új helyre akarok menni akkor ezek a dolgok érdekelnek.

mennyibe kerül,és mennyire házias ételeket csinálnak..Ha ez a kettő jó,akkor akár állandó vendég is leszek,és több embernek is ajánlom..(rendszeresen járunk éttermekbe)

2010. ápr. 23. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Az ötlet kiváló. Csavargáskor mindig interneten keresem meg az étkezési lehetőségeket,Árak, és térkép fontos.
2010. ápr. 23. 18:18
 4/8 A kérdező kommentje:
NAGYON hálás vagyok:) rengeteget segítettetek! akkor összedobunk egy jó kis online étlapot! 1.nek külön köszönet a részletes leírásért! Nagyon hálás vagyok
2010. ápr. 23. 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:
most konkrétan csak egy weblapot akarsz, vagy rendeléseket szeretnél nyomatni?
2010. ápr. 23. 19:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Az étteremnek szeretnék összedobni egy pofás kis weblapot ahol online étlap is lenne:)
2010. ápr. 23. 19:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon jó, ha fenn van az étlap, illetve még praktikus tudnivalók: pl. hol lehet parkolni, etetőszékkel várjátok-e a kisgyerekeseket, ilyesmik. Ezt szereti a vásárló :D

Viszont a zenét én ellenzem. Borzasztó, amikor zenét hallgatok, böngészem a netet és egyszer csak furcsa hangkavalkád lesz, pláne amikor nem találom, hol lehet leállítani. Esetleg legyen egy kérdés, hogy akar-e a látogató zenét.

A másik: vannak nagyon dizájnos honlapok, ahol az ember azzal szembesül, hogy öt perc, mire betölt (aki mondjuk google-ből találta az éttermed, az ennyi idő alatt rég megnyomta a vissza gombot), valamint az ilyen oldalakat tipikusan annyira kis betűkkel csinálják, hogy egy nagyobb felbontású képernyőn konkrétan nem látom, mi van kiírva. Az ilyen apróságokra nagyon figyelj oda. Ha honlapot rendelsz valakitől, az összes ilyen dolgot részletezd neki!

2010. ápr. 23. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem, mert rögtön látható az ár és kínálat.

Ha vállalsz házhozszállítást,akkor lehessen online rendelni.

Asztalfoglalás is lehet online.

2010. ápr. 24. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!