Tudom, hogy h. lye kérdés, de válaszolnátok?
Nekem pont, akkor jött meg, amikortól számolva volt a terhességem! :) 4 hónappal szülés után.
Ha nem szoptatsz, akkor simán meg jöhet.Nem kell másokra hallgatni!Én már megtanultam, hogy mindenki olyan okos...
Korai???
Es mit mondtanak az okosok, ilyenkor hogy tudnad visszatartani, hogy ne legyen korai? :-)
Viccesek nagyon.
Abszolut nem korai, foleg ha nem szoptatsz. Nekem sajnos egyik gyerekkel sem volt sikeres szoptatasi idoszakom, mindket szules utan a 9-10. heten megjott az elso mensim.
A lányom 3,5 hónapos korában megjött, a következő 5 hónapos korában, majd utána havonta.
6 hónapig kizárólag szoptattam, 28 hónaposan még szopik, nekem meg rendszeresen megjön.
Köszönöm mindenkinek! :D
Az a helyzet, hogy féltem is, hogy újra terhes vagyok, mert volt egy kis "balesetünk" néhány hete, és még sosem örültem menstruációnak ennyire! :D
Na jó, 12 évesen az elsőnek, akkor olyan nagylányosnak tűnt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!