IT Services-ről mik a vélemények?
Nem tudom olvas-e itt még valaki,de engem is most vettek fel, kb egy OKJ végzettséggel de külföldön tanult némettel.
Mert nekik nem kell.
Szerződés még nem lett írva,23-án megyek be.
Szegeden leszek.
Viszont fizetésről sosem esett szó,csak a juttatás csomagról
Esetleg valaki nagy vonalakban,akar privátban meg tudja írni ,milyen fizetésre lehet számítani ?!
Német munkarend,így azt gondolom a fizetés sem 200 nettó.
Előre is köszönöm!
Az már eleve gyanús, ha a juttatási csomagot és a cafeteria elemeit reklámozzák a valódi fizetés helyett, és még nem is beszéltetek erről. Lehet, hogy örülnek egy palimadárnak aki nem a tisztességes fizetésért megy oda..
Másrészt a munkarendnek semmi köze sincs a fizetéshez. Ezek a cégek nem a szeretet miatt dolgoztatnak nálunk, hanem az olcsó munkaerő miatt. Hasonlóan vagy ugyanolyan keretek között kell dolgozni mint külföldön, csak az ottani fizetés töredékéért.
Palimadár...kedves ember lehetsz.
Köszi a kioktatást,de ha fingod sincs,csak okoskodni tudsz,akkor minek írogatsz?!
Normális hangnemben írtam.
És nyilván nem leszek hülye olyan német tudással,amit külföldön tanultam,hogy 200-èrt dolgozzak vele otthon.
Szóval köszi,de nem leszek palimadár.
Neked is szép napot !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!