Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » IT Services-ről mik a vélemények?

IT Services-ről mik a vélemények?

Figyelt kérdés
Milyen végzettség kell a bekerüléshez? Mit kell csinálni? Esetleg ha középfokú OKJ-s végzettséggel dolgozok ott, aztán máshova akarok menni dolgozni, jelent-e valamit, hogy ott dolgoztam?
2011. aug. 20. 23:00
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:

Nem tudom olvas-e itt még valaki,de engem is most vettek fel, kb egy OKJ végzettséggel de külföldön tanult némettel.

Mert nekik nem kell.

Szerződés még nem lett írva,23-án megyek be.

Szegeden leszek.

Viszont fizetésről sosem esett szó,csak a juttatás csomagról

Esetleg valaki nagy vonalakban,akar privátban meg tudja írni ,milyen fizetésre lehet számítani ?!

Német munkarend,így azt gondolom a fizetés sem 200 nettó.

Előre is köszönöm!

2021. aug. 15. 19:11
 32/37 anonim válasza:
*mert nekik ez kell, rosszul írtam
2021. aug. 15. 19:12
 33/37 anonim ***** válasza:

Az már eleve gyanús, ha a juttatási csomagot és a cafeteria elemeit reklámozzák a valódi fizetés helyett, és még nem is beszéltetek erről. Lehet, hogy örülnek egy palimadárnak aki nem a tisztességes fizetésért megy oda..

Másrészt a munkarendnek semmi köze sincs a fizetéshez. Ezek a cégek nem a szeretet miatt dolgoztatnak nálunk, hanem az olcsó munkaerő miatt. Hasonlóan vagy ugyanolyan keretek között kell dolgozni mint külföldön, csak az ottani fizetés töredékéért.

2021. aug. 18. 22:35
 34/37 anonim válasza:

Palimadár...kedves ember lehetsz.

Köszi a kioktatást,de ha fingod sincs,csak okoskodni tudsz,akkor minek írogatsz?!

Normális hangnemben írtam.

És nyilván nem leszek hülye olyan német tudással,amit külföldön tanultam,hogy 200-èrt dolgozzak vele otthon.

Szóval köszi,de nem leszek palimadár.

Neked is szép napot !

2021. aug. 19. 13:43
 35/37 anonim ***** válasza:
Fölösleges ezen hisztizni, ha nem vagy tisztában azzal sem, hogy működnek a cégek nálunk. Ebben semmi személyes dolog nincsen. El vagy tévedve, ha azt hiszed hogy a némettel összemérhető fizetést fognak adni maguktól, vagy hogy az a céljuk, hogy rendesen megbecsüljenek. Csak annyit adnak amennyiért az ember még épp hogy ott marad. Jobb, ha hozzászoksz.
2021. aug. 19. 22:42
 36/37 anonim válasza:
Ezzel a ceggel vajon mi lett? Engem nem vettek fel anno, de nem eltem meg nagy tragediakent.
2021. aug. 20. 13:51
 37/37 anonim válasza:
#34. Ott dolgozol végül? Mennyi fizetést ajánlottak?
2022. máj. 15. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!