Medea Services Group-tól valami info?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem back office munkakörre és behívtak Nyíregyházára, mivel ott fog jövőre kezdődni ez a hálózat és érdeklődnék hogy van e valakinek tapasztalata?2011. okt. 13. 15:16
1/25 anonim válasza:
Szia!Én miskolci vagyok és én is jelentkeztem.Pár napja kaptam egy emailt hogy megkapták a jelentkezésemet és kb.egy hónap múlva folytatják a válogatást.Akkor majd újra értesítenek.Én sem tudok róluk semmit.Akkor most hol nyitnak?Miskolcon is meg Nyíregyházán is?
2/25 anonim válasza:
Sziasztok! Én Miskolcra és Kbarcikára is jelentkeztem. Az interjú nagyon jól ment, mondta is a hölgy, hogy biztosan behívnak második körre. Sajnos ma kaptam egy e-mailt, hogy nem az én városomban építik a hálózatot, így bukta a dolog. Pedig ebben bíztam....szomorú...Nyilván Neked Kedves Kérdező öröm, hiszen ezek szerint akkor Nyíregyházán lesz a központ. Ugye?
3/25 anonim válasza:
Nekem is ugyanezt válaszolták Szegedet illetően. Ha ilyen nagyvárosokban nem indul esélyes, hogy Nyíregyházán sem.
A reg.szab.-ban feltüntették, hogy fenntartják a nem indulás jogát, ami már akkor kissé furcsa volt a számomra.Másodszor logikusabb lett volna először tényleges felmérést végeznie a cégnek aztán meghirdetni az állásokat. Ezután már csak apróság, hogy az eltelt idő az emaileim között, hogy "behívnak"(másodikra) és "sajnálattal.." aránytalanul rövid. Mivel ez egy adatszolgáltató Kft (a CVk-ben jó üzlet van most) és kapcsolnom kellett volna, hogy lehet az, hogy kiszólnak egy pályakezdőnek, mint a biztosítósok, értékesítő cégek gondolhattam volna, hogy mint minden M.O.-on átverés.
4/25 anonim válasza:
Én sok reményt fűztem ehhez, mert nálunk Borsodban sajnos semmi munkalehetőség nincs. Költözni egyelőre nem tudok, valamint piacképtelen diplomám van, de akkor is reménykedtem....szinte biztos voltam benne, hogy vagy Barcikára vagy Miskolcra teszik a nagyarányú munkanélküliség miatt...ezek szerint nem
5/25 anonim válasza:
SZIASZTOK!Én az első válaszoló vagyok!Miskolci vagyok és nekem tegnap azt írták ,hogy a beruházó még nem döntött a két város között majd értesítenek ha igen.Most már végképp nem értem!
6/25 anonim válasza:
De gáz.... komolyan... tőlem megkérdezték, hol vállalnám el: Kbarcikát és Miskolcot írta a hölgy a lapomra. Akkor most mi van? Küldték az emailt, h sajnálják, de nem az én városomban lesz...holott elvileg 2. körre hívtak vna
7/25 anonim válasza:
Ez tényleg gáz!Neked főiskolai végzettséged van?Nekem középiskola és az egyik ismerősömnek is és mindkettőnknek ugyanazt írták.Így mi még várunk.
8/25 anonim válasza:
Nekem bolognai rendszerű alap-és mesterdiplomám van egyetemen. És az interjúztató nő mondta, h bekerültem a 2. körbe...csak ez szomorított el,h a pozitív e-mail után 2 nappal írtak, h nem ezen a 2 helyen lesz a központ
9/25 anonim válasza:
Lehet hogy túlképzett vagy nekik.Mindenesetre most már nagyon kíváncsi vagyok ,hogy hol nyitnak.De van egy sejtésem ,hogy nem lesz ebből a végére semmi.
10/25 anonim válasza:
Bocs a csúnya kifejezésért, de akkor k.p.j.k be.... akkor minek írták, hogy előny a diploma? Komolyan mondom...így is elég nagy baj az, hogy az ember tanult, de minek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!