Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Medea Services Group-tól...

Medea Services Group-tól valami info?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem back office munkakörre és behívtak Nyíregyházára, mivel ott fog jövőre kezdődni ez a hálózat és érdeklődnék hogy van e valakinek tapasztalata?
2011. okt. 13. 15:16
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Légyszíves írjatok miskolciak, nyíregyháziak, hogy kapott-e már valaki bármilyen infót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. jan. 26. 11:21
 22/25 anonim válasza:
Sziasztok! Én is a nyíregyházi interjún voltam, még novemberben. Akkor azt ígérték, h egy hónap múlva minden kiderül, de azóta én is csak ezt a bepalizós emailt kaptam, h még nem tudják, h létesül a központ, és decemberben folytatódik a felvétel. Azóta semmi, de még a Trenkwaldernél sem tudnak mondani semmit, mert náluk sem jelentkeztek azóta. Találtam egy +361 270 20 40 -es telefonszámot, szerintetek érdemes felhívni őket? Esetleg valaki kapott már tőlük mostanában választ?
2012. jan. 30. 13:52
 23/25 anonim válasza:
Sziasztok! Most találtam ezt a fórumot, én is jelentkeztem a medea services-hez nyh-ra; interjún is voltam, szintén 2 db e-mail kaptam. Nagyon beleéltem magam ebbe a melóba, de ez már tuti nem fog összejönni... :( Jaaajjj miért ilyn nehéz munkát keresni??? :(
2012. febr. 1. 13:16
 24/25 anonim válasza:

Munkát keresni nem nehéz inkább találni az :(...

Szerintem már nem lesz belőle semmi, hiszen egy hónap alatt (mivel március 1-re mondták a melót) kellene berendezkedniük és felvenni az embereket és az nem hiszem, hogy ennyi idő alatt menne. Csak akkor azt nem értem, hogy miért nem szólnak a munkaközvetítőknek, hogy értesítsék az embereket, hogy nem lesz semmi és miért érte meg nekik felkérni őket, hogy interjúztassanak le ennyi embert több százat, ha végül nem is jönnek még Magyarországra sem. Furcsa volt nekem már az elején, hogy mielőtt döntenek egy város mellett meghirdetik 3 különböző helyen az országban a munka kezdete előtt fél évvel.. Szerintem nem kell reménykedni mert fölösleges!!!

2012. febr. 1. 15:55
 25/25 anonim válasza:
Én a 13:16-os válaszolótól kérdezném ,hogy melyik városban voltál interjún?
2012. febr. 2. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!