Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Medea Services Group-tól...

Medea Services Group-tól valami info?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem back office munkakörre és behívtak Nyíregyházára, mivel ott fog jövőre kezdődni ez a hálózat és érdeklődnék hogy van e valakinek tapasztalata?
2011. okt. 13. 15:16
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
Egyetértek!Nekem az ugrott be elsőnek ,hogy lerázzák a diplomásokat és felveszik az érettségizetteket mert azoknak kevesebbet kell fizetni.De majd jelentkezek hogy mik a fejlemények.Neked sikeres munkakeresést addig is!
2011. nov. 20. 19:49
 12/25 Bogi89 válasza:

Sziasztok!

Én Miskolcra és Barcikára jelentkeztem, és még én is annál az email-nél járok hogy a szolgáltató még nem döntött hogy hol létesíti a telephelyet, végzős vagyok az egyetemen és a Telefonos ügyfélszolgálati munkatárs, Back-office / adminisztrációs munkatárs munkakörre is jelentkeztem, szóval már én sem értem mi folyik itt.

2011. nov. 24. 09:20
 13/25 anonim válasza:

Én is Nyíregyházán jelentkeztem, azóta 2 email kaptam.

Az egyikben arról, hogy kb egy hónap múlva lesz a kiválasztás, tehát bekerültem a második körbe, a másik email pedig, hogy:

"megbízónk még nem döntött, hogy melyik helyszínen kerül megépítésre a szolgáltató központ, de az Önök városa az egyik esélyes a két város közül, amelyek között dönteni fog a pénzügyi szolgáltató. Amint megszületett a végleges döntés, ismét jelentkezni fogunk Önnél, addig türelmét kérjük."

Tehát valószínűnek tartom, hogy Miskolc és Nyh. között megy a vacillálás. Szerintem.

2011. nov. 25. 15:18
 14/25 anonim válasza:
Vagy még esetleg Barcika és Nyh között, de szerintem semmikép sem Barcika és Miskolc között, mert akkor a nyíregyháziaknak azt küldték volna, hogy "sajnos..."
2011. nov. 25. 15:21
 15/25 anonim válasza:
Én a legelső válaszoló vagyok.És mint írtam miskolci és én is ugyanezt a két emailt kaptam.Ezekszerint a nyiregyháziak a miskolciak és a barcikaiak is ugyanezt kapták.Ez király!A végén nem lesz belőle semmi majd figyeljetek.
2011. nov. 26. 17:39
 16/25 Lillácska válasza:

A 2. válaszolótól kérdezném, hogy neked már volt is interjú? Mikor? Nekem abszolút semmi, csak a fent említett 2 e-mail.

Elég érdekes, hogy 2 várost írnak, ha K.barcika, Miskolc, Szeged és Nyíregyh. is szóba jött, akkor az mióta 2 :)

Ja találtam egy hírt is a céggel kapcsolatban (október 10-ei hír!), az alábbi címen olvashatjátok: [link]

Hát ezek után eléggé fura, hogy még mindig azt írják, hogy nem döntöttek, hogy melyik városban nyitják meg a központot.

2011. nov. 29. 12:02
 17/25 Lillácska válasza:

Bocsi, a köv. hírben, már azt írják, hogy még nem döntöttek.

[link]

2011. nov. 29. 12:04
 18/25 anonim válasza:

Dec.9. és még mindig semmi hír vagy infó, hát ennek szerintem annyi.

(Nyh-án jelentkeztem)

2011. dec. 9. 13:48
 19/25 anonymous999 válasza:

Még Miskolcon sincs semmi hír.

Ha Miskolc és Nyíregyháza a két esélyes, és egyik városban sem küldtek újabb e-mailt a jelentkezőknek, akkor még bármi lehet.

2011. dec. 9. 20:54
 20/25 anonim válasza:

Szerintem nem lesz ebből SEMMI!

Nyíregyházán azt mondták anno az első jelentkezésnél, hogy december elejére már 100%, hogy kiderül hová fogják a céget csinálni és épp ezért még ebben a hónapban lezavarják a második kört a jelentkezők között.

Na mármost 2011-ből 2hét sincs és semmi hír még arról sem, melyik városban lesz, ha reálisan nézzük ennek már fuccs.

2011. dec. 18. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!