Medea Services Group-tól valami info?
Sziasztok!
Én Miskolcra és Barcikára jelentkeztem, és még én is annál az email-nél járok hogy a szolgáltató még nem döntött hogy hol létesíti a telephelyet, végzős vagyok az egyetemen és a Telefonos ügyfélszolgálati munkatárs, Back-office / adminisztrációs munkatárs munkakörre is jelentkeztem, szóval már én sem értem mi folyik itt.
Én is Nyíregyházán jelentkeztem, azóta 2 email kaptam.
Az egyikben arról, hogy kb egy hónap múlva lesz a kiválasztás, tehát bekerültem a második körbe, a másik email pedig, hogy:
"megbízónk még nem döntött, hogy melyik helyszínen kerül megépítésre a szolgáltató központ, de az Önök városa az egyik esélyes a két város közül, amelyek között dönteni fog a pénzügyi szolgáltató. Amint megszületett a végleges döntés, ismét jelentkezni fogunk Önnél, addig türelmét kérjük."
Tehát valószínűnek tartom, hogy Miskolc és Nyh. között megy a vacillálás. Szerintem.
A 2. válaszolótól kérdezném, hogy neked már volt is interjú? Mikor? Nekem abszolút semmi, csak a fent említett 2 e-mail.
Elég érdekes, hogy 2 várost írnak, ha K.barcika, Miskolc, Szeged és Nyíregyh. is szóba jött, akkor az mióta 2 :)
Ja találtam egy hírt is a céggel kapcsolatban (október 10-ei hír!), az alábbi címen olvashatjátok: [link]
Hát ezek után eléggé fura, hogy még mindig azt írják, hogy nem döntöttek, hogy melyik városban nyitják meg a központot.
Bocsi, a köv. hírben, már azt írják, hogy még nem döntöttek.
Dec.9. és még mindig semmi hír vagy infó, hát ennek szerintem annyi.
(Nyh-án jelentkeztem)
Még Miskolcon sincs semmi hír.
Ha Miskolc és Nyíregyháza a két esélyes, és egyik városban sem küldtek újabb e-mailt a jelentkezőknek, akkor még bármi lehet.
Szerintem nem lesz ebből SEMMI!
Nyíregyházán azt mondták anno az első jelentkezésnél, hogy december elejére már 100%, hogy kiderül hová fogják a céget csinálni és épp ezért még ebben a hónapban lezavarják a második kört a jelentkezők között.
Na mármost 2011-ből 2hét sincs és semmi hír még arról sem, melyik városban lesz, ha reálisan nézzük ennek már fuccs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!