IT Services-ről mik a vélemények?
Kedves előző!
#9 vagyok.
Sajnálom, ha neked rossz tapasztalataid vannak, én pont az ellenkezőjét látom itt.
Nem csak a nyelv-és infotudás számít, hanem sok minden más. Pl. mennyire vagy terhelhető, talpraesett, hogy viselkedsz az interjún, van-e hasonló területen szerzett tapasztalatod (nekem volt), stb..
Én nem igazán érzem túlterheltnek magam, életemben nem volt ilyen laza munkahelyem. Dolgozni itt is kell, mint mindenhol máshol, de ha elvégzed a munkádat, akkor nem baszogatnak.
Hát, azért érdemes elgondolkodni, hogy kinek objektív a válasza. Annak, aki ott dolgozik vagy annak, aki csak szeretett volna, de nem vették fel..
Én is ott dolgozom, fél éve, és az eddig legjobb munkahelyem, magyar viszonyokhoz mérten jó fizetéssel.
Néha túlórázom, néha sok a munka, de ritka az olyan munkahely, ahol MINDIG lazaság van.
Utolsó, remélem hétfőn már jelentkeznek is nálad.
Engem az interjú után 2 órával hívtak. :)
Nyilván vannak jobb munkahelyek is a földön, de aki nagyon panaszkodik, az keresne inkább másikat..
Ha meg nem tud máshova elmenni, akkor becsülje meg a helyét, mert ez legalább egy megbízható cég, a fizetés időben jön, és nem nagyon rúgják ki az embereket, érthető ok nélkül meg egyáltalán nem.
Köszönöm a biztatást, legyen igazad!!!!!
A válaszadással türelmes vagyok, az a lényeg, hogy sikerüljön és valóra válna az álmom.
Sajnos nem vettek fel :(
Pedig bizakodtam és reménykedtem.
Mint ITSH-s dolgozó mondanék pár szót. Én 2 éve vagyok a cégnél, és váratlanul kerültem oda. Az egyik portálon találták meg az önéletrajzomat és ők kerestek meg. A lényeg hogy bár német/angol nyelvtudás ilyen-olyan szinten de megvolt (papír nélkül), de se főiskolai se egyetemi végzettségem sajnos nincs. Ráadásul 40 felett vagyok. Ennek ellenére felvettek. Pedig előtte nem ismertük egymást, nem volt "drótom", semmi. Én már eleve úgy mentem interjúra hogy ez tuti felejtős, de egy hétre rá hívtak és közölték hogy felvételt nyertem. Olyan munkakörbe amit előtte nem csináltam, csak hobby szinten űztem. Azóta sem bántam meg hogy itt dolgozok, sőt merem állítani az ország egyik legjobb munkaadója. Korrektség a felsőfokon, kereseti lehetőség a Magyarországi viszonyokhoz képest nagyon jó, fejlődésedet minden téren támogatják. Így például nem gond ha pl. Németországba kell kiküldeni valakit egy sok ezer Eurós tanfolyamra. Szervezetlenséget nem mondanám, sőt én (és sokunk) az ellenkezőjét érezzük. Hihetetlen korrektek a dolgozókkal, a légkör olyan hogy az ember mosolyogva jön dolgozni és úgy is megy haza. Persze a munkában előfordulnak nehézségek (hol nem), de a megoldásban segítenek, vagy a kollegák segítségére számítani lehet. A két év alatt nem tapasztaltam áskálódást, ellenségeskedést, semmit. Folyamatosan vannak tréningek, tanfolyamok, segítenek bármiben. Nem figyelik hogy miért késtél reggel 2 percet, vagy ha napközben el kell intézz gyorsan valamit, akkor elintézheted anélkül hogy előtte hatvan példányban kérvényt kelljen beadni. Ha azt látják hogy a feladatod rendben elvégzed, akkor nincs cseszegetés. A munkától nem szakadsz meg, nem használnak ki. A kollegákra mindig lehet számítani, mivel mindenki szívesen dolgozik itt.
Én úgy látom hogy akik bejutnak azok legnagyobb részének esze ágában sincs elmenni. Cégen belül van mozgás, de ennek az oka leginkább az hogy az adott egyén fejlődése egy másik szintre ért, és tovább akar lépni. Ebben is segít a cég és támogat.
Az előttem levő HSZ-ekről meg annyit mondanék hogy valóban feltűnt nekem is hogy mindazok akik nem jutottak be, azok szidják (nem értem milyen alapon) a céget, akik meg bent vannak, csupa jókat mondanak róla. Ezen azért el lehet gondolkozni, hogy vajon miért. A HR-esek elég jól képzettek és jól ki tudják szűrni, kik azok akik alkalmasak a cég "világába, képébe". Szerintem fontosabb az hogy ki mennyire csapatszellemű, ki mennyire képes másokkal együtt dolgozni, mint az hogy milyen papírja, végzettsége van. Ha azt látják hogy fogékony vagy mindenre, új dolgokat meg tudsz (és szeretnél is) tanulni, szeretnél fejlődni, akkor mindegy milyen végzettséged van. Ha bejutsz, akkor meg fogod tanulni. És ez a lényeg. Sok állásom volt, de gondolkodás nélkül ki merem állítani, a mostani a legjobb! És eszem ágában sincs váltani! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!