Ki játszott ruletten a Dr. Rudolf Richter álltal ajánlott stratégiával? Vélemények? Én egy kicsit módosítottam, de még nem játszottam.
Megjegyzés: ez a hiba a gyakorló programoknál 95%-os valószínűséggel nem jön elő, mert a véletlenszerű számokat az Ön gépe generálja helyben, nem pedig a kaszinó szervere. (mint ahogy az az „éles” program esetében biztonsági okokból történik)
Ezzel arra ösztönöz, hogy mindenképp fizess be,mert csak akkor működik ez a stratégia.
Érdekes,mert a gyakorló játék szotfvere ugyanaz ,mint amikor élesben játszol.
Következőt írja "A játék kezdetén semmiképp ne tegyen téteket!"
Viszont vannak olyan kaszinók ahol nem tudsz üresen pörgetni csak ha tétet teszel, akkor ilyenkor mi van?
"És ne feledje: Csak a valódi pénzbetétes játékban generálja a számokat a kaszinó szervere. Ez azt jelenti, hogy a hiba is csak a kaszinószerver által irányított, valódi pénzbetétes játékokban lép fel, a gyakorló játékokban, melyeket az Ön gépe irányít, nem!"
Ezt még erőteljesebben kiemeli az oldal.
Én kipróbáltam egyébként ezt a stratégiát,de csak játékmódban, nekem működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!