Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kiakadtam, adtok tanácsot?...

Kiakadtam, adtok tanácsot? Felmondjak?

Figyelt kérdés

Itt a Karácsony és a munkahelyem még nem utalta a fizetésemet. (2 havi)Mindem megkérdezem tőlük, erre "majd holnap megbeszéljük" a válasz. Mindenki megkapta már a fizetését, csak mivel én egy testvérvállalkozásban dolgozom, a 3 cég egymásra mutogat. Ma nem mentem be dolgozni, mert mindkét lányom himlős lett, erre még ők vannak kiakadva, hogy ez nem így működik. A férjem szerint, addig amíg nem fizetnek ne is menjek. Jelenleg 4.000 Ftunk van hó végéig és most megyyünk még az orvoshoz a lányokkal.

A férjem kér kölcsön a szüleitől, mégis becsapva érzem magam. Kb. 200.000 Fttal tartoznak, és én kérjek kölcsön.

Ma amikor beszéltem velük, akkor azt mondták, hogy hétfőn tudják megmondani, hogy idén ki leszek-e egyáltalán fizetve.

Ma erősen elgondolkoztam rajta, hogy fel kéne mondanom, de hát munkanélkülire sem tudok menni, mert a kicsi után még jár a gyes.

Ti mit tennétek?

2010. dec. 17. 12:43
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Nekem nem kellett felmondanom :D...kirúgtak...karácsony előtt ...:@... - mindig lehet rosszabb;).

Egyébként pedig: nézz utána: vannak jogaid....érvényesítsd őket.

2010. dec. 17. 16:19
 22/25 A kérdező kommentje:

Minden válaszolónak üzenem, ma délután átutalták az összeget. Kerekperec megmondtam, hogy addig nem megyek dolgozni, amgí nem lesz kifizetve. Holnap jön a könyvizsgáló, kell a leltár, így csodák csodája máris átutalták az összeget.

Csak egy kicsit sztrájkolnom kellett :-D

Mostmár nagyon boldog vagyok :-D

2010. dec. 20. 16:16
 23/25 anonim ***** válasza:

na látod szerencsére most megoldódott

de ha egyszer előfordult jó lesz vigyázni velük és tényleg takarékoskodni ahogy lehet ilyen esetekre

milyen cégről van szó?

2010. dec. 21. 13:42
 24/25 Ultracivil válasza:

Csak egy apró tanács:

Nézz utána más munkahelynek!

Írj egy önéletrajzot és sürgősen keresd a lehetőségeket.

A vadászgató, Veled szórakozó, Téged kifizetni nem akaró tetvek nem érdemlik meg azt hogy nekik hozz áldozatot.

Lépni kell!

De ne haragból, nem megondolatlanul, hanem jól előkészítetten, emelt fővel.

Hidd el, ennél boldogabb jövő vár rád !

2010. dec. 21. 21:29
 25/25 A kérdező kommentje:
Hidd el, folyamatosan keresek mást, ha lesz, megyek. De a mi környékünkön örülhetek, hogy munkám van.
2010. dec. 22. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!