Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felmondjak emiatt vagy ne?

Felmondjak emiatt vagy ne?

Figyelt kérdés

Majd' 1 éve titkárnő vagyok egy ügyvédnél.

De 3 hónapja már nem csak munkakapcsolat van köztünk...Nem azért vagyok vele,mert több pénzt akarok,hanem mert azt érzem,hogy szeretem.De amikor elmondtam a legjobb barátnőmnek,hogy együtt vagyok vele,akkor azt mondta,hogy ez olyan k*rvás dolog.Még az irodában nem tudja senki (bár velük csak egy helyen dolgozom,nincs sok közünk hozzájuk...).

Félek attól,hogy mit gondolnának rólam/rólunk...Nem akarom,hogy mindenki azt higgye,hogy a pénze miatt vagyok vele.

Felmondjak vagy próbáljuk ki,hogy reagálnak?

2011. máj. 8. 18:19
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem, ha tudsz máshol dolgozni - jót tenne a kapcsolatotoknak! Ha szeretitek egymást - jó ha tisztán maradnak a dolgok, nem kell alakoskodni más előtt, hazudozni. Csak kettőtökre tartozik, és a munkától független, nem jó hagyni hogy összemosódjanak.
2011. máj. 8. 18:32
 2/8 anonim válasza:

Ha mindketten szeretitek egymást akkor ne foglalkozz azzal, hogy ki mit fog gondolni, ha kiderül. Te tudod,h nem a pénze érdekel és kész. Tudjuk,h milyen rosszmájú és irigy emberek vannak, de ez ne zavarjon téged, ezért ne mondj fel.

Viszont, ha egyoldalú a dolog,akkor lehet el kellene komolyabban is gondolkodnod azon, hogy ez tényleg másik munkahelyet keress, mert ez később sok probléma forrása lehet! Bár kapcsolatban is...veszekedések stb. - tudom,h nem ez volt a kérdés, bár szerintem ez is nagyon fontos egy ilyen kapcsolatban!

2011. máj. 8. 18:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Eszed ágában ne legyen felmondani! Egyrészt az ember ne hagyja ott a munkáját, ha nincs helyette tutira másik, másrészt párok is dolgozhatnak együtt, nincs ebben semmi kivetnivaló. Azt nem írod, hogy mennyire legális ez az együttlét, mármint hogy most te vagy a párja, vagy ez csak amolyan munkahelyi románc, aztán meg hazamegy a feleségéhez.
2011. máj. 8. 21:26
 4/8 A kérdező kommentje:

A feleségétől elvált nemrég,de az irodája ugyanazon az emeletem van,mint a mienk,ezért nem tudom,hogy mit szólna hozzá.

Amikor idejöttem,akkor is kiakart a nő rúgatni,mert azt képzelte,hogy a férje(most már exférje) velem csalja.

2011. máj. 8. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:
És milyen igaza lett.
2011. máj. 9. 15:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem voltam a szeretője,akkor kezdtünk el randizni,miután már a felesége elköltözött.
2011. máj. 9. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Kérdező, az első hozzászólás? tudsz máshol dolgozni?

Meg akarlak tartani téged,

Ezért választom őrödül

A megszépítő messzeséget.

Ady

2011. máj. 9. 23:07
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem ezt kettőtöknek kellene megbeszélnie...ő mit akar?? ő is ugyanúgy érez, mint te??
2011. máj. 10. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!