Felmondjak emiatt vagy ne?
Majd' 1 éve titkárnő vagyok egy ügyvédnél.
De 3 hónapja már nem csak munkakapcsolat van köztünk...Nem azért vagyok vele,mert több pénzt akarok,hanem mert azt érzem,hogy szeretem.De amikor elmondtam a legjobb barátnőmnek,hogy együtt vagyok vele,akkor azt mondta,hogy ez olyan k*rvás dolog.Még az irodában nem tudja senki (bár velük csak egy helyen dolgozom,nincs sok közünk hozzájuk...).
Félek attól,hogy mit gondolnának rólam/rólunk...Nem akarom,hogy mindenki azt higgye,hogy a pénze miatt vagyok vele.
Felmondjak vagy próbáljuk ki,hogy reagálnak?
Ha mindketten szeretitek egymást akkor ne foglalkozz azzal, hogy ki mit fog gondolni, ha kiderül. Te tudod,h nem a pénze érdekel és kész. Tudjuk,h milyen rosszmájú és irigy emberek vannak, de ez ne zavarjon téged, ezért ne mondj fel.
Viszont, ha egyoldalú a dolog,akkor lehet el kellene komolyabban is gondolkodnod azon, hogy ez tényleg másik munkahelyet keress, mert ez később sok probléma forrása lehet! Bár kapcsolatban is...veszekedések stb. - tudom,h nem ez volt a kérdés, bár szerintem ez is nagyon fontos egy ilyen kapcsolatban!
A feleségétől elvált nemrég,de az irodája ugyanazon az emeletem van,mint a mienk,ezért nem tudom,hogy mit szólna hozzá.
Amikor idejöttem,akkor is kiakart a nő rúgatni,mert azt képzelte,hogy a férje(most már exférje) velem csalja.
Kérdező, az első hozzászólás? tudsz máshol dolgozni?
Meg akarlak tartani téged,
Ezért választom őrödül
A megszépítő messzeséget.
Ady
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!