Felmondjak ez miatt vagy sem?
Figyelt kérdés
Recepciós vagyok egy cégnél, és havonta keresek 110 000 ftot. most nyárra hívtak vissza amerikába egy gyerektáborba dolgozni, tavaly nyáron már voltam kint.
9 heti munkáért kapnék 2750 dollárt, + még nekem kellene fizetnem olyan 150 000 ftot (repjegy, biztosítás....)
szerintetek megérné ez miatt felmondanom? vagy inkább nem ?
2010. dec. 15. 18:09
1/5 anonim válasza:
Szabadság?? Fizetetlen szabadság?? A törvény lehetőséget ad rá,csak a főnökkel kell megbeszélni.
2/5 anonim válasza:
90 ezerrel kapnál többet az usanka államokban 1 hónapban szerintem nem éri meg vagy még annyival sem mert a repjegy nem retúr gondolom ?
3/5 anonim válasza:
Az amiről te beszélsz az work and travel program. Nem a pénzért van kitalálva. Szórakozás, tapasztalat, nyelvtanulás utazás. Pusztán pénzügyi megfontolásból eszedbe ne jusson felmondani. Párszor már voltam kint én is. Suli mellett elmegy.
4/5 anonim válasza:
Emiatt felmondani nagyon nem éri meg:
2750 dollár az kb 550e ft. levonod a repjegyet, marad 400 000 ft/9 hétre.
Magyarországon: 110e/hónap, az 9 hétre 247500.
A különbségük a nyereséged.
152500 forintér felmondani nem jó üzlet.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ne mondj fel, megéri kifizetni 150.000Ft-ot hisz 2750$ az 590.000Ft, mégis jol jösz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!