Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kiakadtam, adtok tanácsot?...

Kiakadtam, adtok tanácsot? Felmondjak?

Figyelt kérdés

Itt a Karácsony és a munkahelyem még nem utalta a fizetésemet. (2 havi)Mindem megkérdezem tőlük, erre "majd holnap megbeszéljük" a válasz. Mindenki megkapta már a fizetését, csak mivel én egy testvérvállalkozásban dolgozom, a 3 cég egymásra mutogat. Ma nem mentem be dolgozni, mert mindkét lányom himlős lett, erre még ők vannak kiakadva, hogy ez nem így működik. A férjem szerint, addig amíg nem fizetnek ne is menjek. Jelenleg 4.000 Ftunk van hó végéig és most megyyünk még az orvoshoz a lányokkal.

A férjem kér kölcsön a szüleitől, mégis becsapva érzem magam. Kb. 200.000 Fttal tartoznak, és én kérjek kölcsön.

Ma amikor beszéltem velük, akkor azt mondták, hogy hétfőn tudják megmondani, hogy idén ki leszek-e egyáltalán fizetve.

Ma erősen elgondolkoztam rajta, hogy fel kéne mondanom, de hát munkanélkülire sem tudok menni, mert a kicsi után még jár a gyes.

Ti mit tennétek?

2010. dec. 17. 12:43
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

12:58

minden hónap 8ig kell utalnia az eredeti helyemnek, és ők játszanák le egymás között a többit, hogy hol mennyi órát dolgoztam. Szerintük egy apró hiba miatt nem utalnak, de csak nekem. Csak az apró miatt nekünk nincs pénzünk, amíg a főnökség vadászni megy hétvégére.

Mondtam, hogy akkor fizessenek ki kp-ban, arra nincs lehetőség, mert csak fizetési előleget lehet pénztárból felvenni.

Jó, akkor adjanak azt! Erre: de mivel nem utalták át a fizumat, ezért ők tartoznak felém, így nem vehetek fel előleget brrrrr

VAn róla paírom, hogy tartoznak, de ezzel nem megyek semmire :-(, a bank nem fogadja el, és kenyeret sem lehet rajta venni.

2010. dec. 17. 13:04
 12/25 anonim válasza:
100%
Még ma menj be a főnöködhöz , személyesen beszélj vele és mond, hogy ne tegye ezt, kèt gyerek van otthon betegen, itt vannak az ünnepek és összesen 4000 ft maradt a tárcádban. Legyen emberséges, és segitsen , hogy utalják a béred. Ahogymegkapod az infót, hogy az átutalás megtörtént, azonnal mész dolgozni, addig viszont megtagadod a munkavégzést, mert nem fizetnek ki.
2010. dec. 17. 13:05
 13/25 anonim ***** válasza:
49%
A munkát nem tagadhatod meg, max. táppénzre tudsz eljönni ezidő alatt.
2010. dec. 17. 13:08
 14/25 A kérdező kommentje:
Már voltam a nagyfőnöknél is tegnap, a válaszára kell hétfőig várni, mert vadászni megy.
2010. dec. 17. 13:08
 15/25 A kérdező kommentje:

Miért nem?

van 11 nap szabim

2010. dec. 17. 13:09
 16/25 anonim ***** válasza:
32%
A szabid egy részével a cég rendelkezik, vagyis egyeztetni kell velük.
2010. dec. 17. 13:12
 17/25 A kérdező kommentje:
A fizummal meg eredetileg én, tehát szerintem ne pattogjanak.
2010. dec. 17. 13:13
 18/25 anonim válasza:
33%

Köszi kérdező, hogy érdeklődsz :-)

Én Gyeden vagyok, a férjemnek most kell kivennie a szabadságát

De dolgozott nov.30-ig

csak az emberségükre számithatsz, másra nem :-(

remélem nem ugyan arról a cégről van szó:-S

2010. dec. 17. 13:18
 19/25 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, mert nálunk csak én vagyok kisgyermekes. Mellesleg csak az én fizetésem "ragadt benne a rendszerben" - a szavaikkal élve.

Az embreségükre már nem számítok, mert akkor már lenne pénzem.

2010. dec. 17. 13:29
 20/25 anonim válasza:
87%
ne mondjál fel, mert akkor nem mehetsz munkanélkülire, ez csak akkor jár, ha ők mondanak fel neked, vagy közös megegyezés esetén. és vigyázz nehogy a ló másik oldalára kerüljél, és ők mondjanak fel rendkívüli felmondással a munka megtagadás miatt, mert ekkor sem mehetsz el munkanélkülire. szerintem jobb csendben gyerekek betegségére fogva elmenni táppénzre. csak okasan, mert tényleg rajtuk áll a dolog. sajnálom hogy ilyen dolgok vannak.
2010. dec. 17. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!