Kiakadtam, adtok tanácsot? Felmondjak?
Itt a Karácsony és a munkahelyem még nem utalta a fizetésemet. (2 havi)Mindem megkérdezem tőlük, erre "majd holnap megbeszéljük" a válasz. Mindenki megkapta már a fizetését, csak mivel én egy testvérvállalkozásban dolgozom, a 3 cég egymásra mutogat. Ma nem mentem be dolgozni, mert mindkét lányom himlős lett, erre még ők vannak kiakadva, hogy ez nem így működik. A férjem szerint, addig amíg nem fizetnek ne is menjek. Jelenleg 4.000 Ftunk van hó végéig és most megyyünk még az orvoshoz a lányokkal.
A férjem kér kölcsön a szüleitől, mégis becsapva érzem magam. Kb. 200.000 Fttal tartoznak, és én kérjek kölcsön.
Ma amikor beszéltem velük, akkor azt mondták, hogy hétfőn tudják megmondani, hogy idén ki leszek-e egyáltalán fizetve.
Ma erősen elgondolkoztam rajta, hogy fel kéne mondanom, de hát munkanélkülire sem tudok menni, mert a kicsi után még jár a gyes.
Ti mit tennétek?
12:58
minden hónap 8ig kell utalnia az eredeti helyemnek, és ők játszanák le egymás között a többit, hogy hol mennyi órát dolgoztam. Szerintük egy apró hiba miatt nem utalnak, de csak nekem. Csak az apró miatt nekünk nincs pénzünk, amíg a főnökség vadászni megy hétvégére.
Mondtam, hogy akkor fizessenek ki kp-ban, arra nincs lehetőség, mert csak fizetési előleget lehet pénztárból felvenni.
Jó, akkor adjanak azt! Erre: de mivel nem utalták át a fizumat, ezért ők tartoznak felém, így nem vehetek fel előleget brrrrr
VAn róla paírom, hogy tartoznak, de ezzel nem megyek semmire :-(, a bank nem fogadja el, és kenyeret sem lehet rajta venni.
Miért nem?
van 11 nap szabim
Köszi kérdező, hogy érdeklődsz :-)
Én Gyeden vagyok, a férjemnek most kell kivennie a szabadságát
De dolgozott nov.30-ig
csak az emberségükre számithatsz, másra nem :-(
remélem nem ugyan arról a cégről van szó:-S
Nem hiszem, mert nálunk csak én vagyok kisgyermekes. Mellesleg csak az én fizetésem "ragadt benne a rendszerben" - a szavaikkal élve.
Az embreségükre már nem számítok, mert akkor már lenne pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!