Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Multiknal a protekcio nagyon...

Multiknal a protekcio nagyon szamit manapsag irodai munkakornel?

Figyelt kérdés
Egyre inkabb ugy erzem, hogy sokkal inkabb ez szamit, mint a szakmai tudas, talpraesettseg.

dec. 14. 22:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
44%
Multinál semmire se mész a protekcioddal.
dec. 15. 15:29
 12/19 anonim ***** válasza:
44%
Ma már nem. Szakmai tudással lehet érvényesülni. Protekció inkább a magyar vállalkozásokra jellemző.
dec. 16. 13:31
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem mondom hogy ez az elsődleges, de igenis számít a protekció. Nagyban tud segíteni, ha a cégen belül egy nagyobb pozícióban lévő ember mondjuk a családtagod vagy egy volt kollégád aki jó véleménnyel van rólad.
dec. 18. 11:35
 14/19 anonim ***** válasza:
16%
ti valami burokban éltek? sajnos legtöbb helyre ismerős általi beajánlás az elsődleges.
dec. 18. 20:10
 15/19 anonim ***** válasza:
88%

Meg nem talalkoztam olyan multival, ahol ez jellemzo lett volna.

14-es mondasz par ilyen multit?

dec. 18. 20:20
 16/19 anonim ***** válasza:
9%

15 pl Bosch, Jabil, Borsodchem etc.

NEm az a kérdés hol jellemző, az a kérdés hol nem..

Még munkatársajánlási programok is vannak szinte midnenhol.

dec. 18. 20:27
 17/19 anonim ***** válasza:
88%
Én Jabilnál vagyok, nem tudom miről beszél az előző, alig találunk embert az irodai munkakörökre, ezért van a munkatársajánlási program is. Az én csapatomba lassan 1 hónapja keresünk egy normális senior cost accountant-et (meg van hirdetve a weboldalunkon is a pozíció). Nem kell semmilyen protekció, tárt karokkal várjuk a kompetens embert.
dec. 18. 20:55
 18/19 anonim ***** válasza:
74%

#16: Azt hiszem megvan mi a baj. A többség olyan szavakkal dobálózik, aminek nem ismeri a jelentését. Az ajánlási bónusz és hasonlók nem a protekciót jelenti.

Egyébként milyen irodai pozícióról beszélgettek?

Mert a válaszol alapján feltételezem, hogy az ilyen semmi aktatologató munkákról van szó. Azokra pont az ilyen emberekről van mérhetetlenül nagy túljlenetkezés. Semmihez nem ért, nyelvet normálisan nem beszél, IT alapismeretei több, mint megkérdőjelezhetők, de ugye szellemi munkát akar, mert "irodai melója" van, akkor már egy lépéssel a többi hasonló felett áll, aki beáll a sorra több műszakban. Látnátok milyen önéletrajzok jönnek egy-egy ilyen pozícióra.

Arról nem is beszélve, ha valamihez érteni is kell, ahogy #17 írja...

dec. 19. 06:31
 19/19 anonim ***** válasza:
70%
Valahogy sejtettem, hogy senior pozira nem találnak embert. Hagyjuk már az ilyet, ez általános jelenség, hogy egy magasabb kvalitású pozit nehezebb betölteni.
dec. 19. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!