Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Huszonévesen kényelmes irodai...

Huszonévesen kényelmes irodai munkával, nyelvtudással mennyit kerestek?

Figyelt kérdés
Bruttó érdekelne, nem nettó. Egyéb juttatások?

okt. 18. 17:01
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
19%

Kicsivel 2 millió fölött.

Céges autó, mobil, laptop, cafeteria, kondibérlet, egészségbiztosítás, extra fizetett szabik, 13-14. havi fizu, irodai masszázs és hintaágy van juttatásnak.

okt. 18. 17:13
 2/40 anonim ***** válasza:
21%

Bruttó 1,1 milliót.Ez az alapbér.

Van még cafeteria, prémium, 13. Havi bér.

okt. 18. 17:19
 3/40 anonim ***** válasza:
0%
Bruttó 1,8M, de mondjuk nem irodában, hanem otthonról dolgozom.
okt. 18. 17:21
 4/40 A kérdező kommentje:
Aha, persze, huszonévesen…negyvenes felsővezetők keresnek ennyit. Vagy szoftverfejlesztők, de gondolom nem mindenki az itt😀
okt. 18. 17:26
 5/40 anonim ***** válasza:
0%

Te valazeg retardalt vagy, 20on eves 20 tol 29 ig tart. 29 mar a senior kozepe szint barmibe, 20 meg meg lehet nem is dolgozott...

En pld 29 evesen netto 3 milliot kerestem a sajat vallalkozasomban contractorkent, 24 evesen meg minimalbert...

okt. 18. 17:28
 6/40 A kérdező kommentje:

Csak nettó 3-at? Én már 11 évesen is megkerestem a 6 milliót. Lúzer.

okt. 18. 17:31
 7/40 anonim ***** válasza:
0%
#4: Én mondjuk special pont az vagyok, de nem is MINDENKI válaszolt, csak 3 ember. 3 felsővezető meg szoftverfejlesztő meg csak van az országban.
okt. 18. 17:32
 8/40 A kérdező kommentje:
#7 valószínűség-számítás ismerete mentén beláthatjuk, hogy nem valószínű, hogy pont csak senior felsővezetők válaszolgatnak itt unalmukban péntek este.
okt. 18. 17:36
 9/40 anonim ***** válasza:
12%
Az valoban nem valoszinu, de szoftverfejlesztok es egyeb IT szakemberek sokan latogatjak az oldalt, en is az vagyok pl., csak en mar 30-as.
okt. 18. 17:39
 10/40 anonim ***** válasza:
4%

Ehhez nem kell vezetőnek lenni.

Aki egyetem alatt végig dolgozott vagy estire járt összehozza 29 éves korára a 10 év munkatapasztalatot.

Arra már szép összegeket lehet kérni.

Főnököm kevesebbet keres mert neki van helyettese, nekem nincs.

okt. 18. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!