Pályakezdő irodai munka falusi munkahelyen, milyen bérigényt lenne érdemes meghatározni? Érettségi+angol nyelvtudás szükséges, olasz cég.
Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 01:17
1/12 anonim válasza:
Amennyit adnak? Minimál bér, plusz kétezer?
Pályakezdőként, ráadásul falusi cégnél szerintem nem nagyon lehet valogattni, vagy tudsz? Elköltözöl, ha mégse tetszik az ajánlat? Főispán urunk is megmondta pénteken, hogy harc lesz a munkahelyekért (is).
2/12 anonim válasza:
Sajnos minimálbér. Csak ezt nincs pofájuk kiírni így azt veszik fel aki kevesebb bért ír.
Nekem az első munkahelyem br 219 ezer volt, ez nettóban 147 ezret jelentett. És ez volt a reális (nekik).
4/12 anonim válasza:
Annyit mondasz, amennyi jólesik, de GBM-nél többet nem fognak adni.
5/12 anonim válasza:
Ha érettségi szükséges akkor legrosszabb esetben is 260 bruttó. Nyelvtudás is szükséges illetve külföldi a cég, azért azt mondanám bruttó 300 felett felesleges is többet kérni, gondolom pont azért vannak falun, hogy ne pesti béreket kelljen fizetni. 300-al bepróbálkozhatsz.
6/12 A kérdező kommentje:
Egy 450 bruttót azért beírók nekik. Úgysincs ebben a faluban senki rajtam kívül, aki beszélne angolul. Muszájak lesznek megadni.
Ők egyébként 350-et adnának. Legalábbis láttam ezt a hirdetést egy másik állásportálon is, ott ennyit írtak.
2022. júl. 16. 13:59
7/12 anonim válasza:
Bejárásról hallottál már? Vagy távmunkáról?
9/12 A kérdező kommentje:
Én is bejárós lennék
Azt nem írták, hogy home office lenne
2022. júl. 16. 16:47
10/12 anonim válasza:
Bruttó 450-et szerintem faluban asszisztensnek nem adnak. Br 330 reálisabb, de ha nem baj hogy nem vesznek akkor írd be nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!