Kezdem azt érezni, hogy amikor megkérdezik itt, hogy mennyit keresek, mennyit rakok félre, mennyi megtakarításom van, akkor hazudnom kell egy sokkal kisebb összeget, mint az igazság, mert ha igazat mondok akkor mocskos szemétláda vagyok. De ha hazudok valami bizsergetően alacsony összeget, akkor minden rendben, helyreállt a világ rendje. Vicces egy hely ez a gyakori.
okt. 18. 20:12
22/40 anonim válasza:
Vicces persze, mert itt, amikor megkérdezik, hogy mennyit keresel, mennyit raksz félre, mennyi megtakarításod van, akkor az emberek nagy többségénel bekapcsol a "nagyotmondás" üzemmód, és utána azon versenyeznek, hogy ki tud nagyobbat mondani.
okt. 18. 20:22
23/40 anonim válasza:
#22: Honnan lenne neked bármi fogalmad arról, hogy ki mond igazat, ki mond nagyot...? Bárki bármekkora összeget mond reális, még a tíz, húsz, százszorosa is biztosan reális. Olyan gazdag emberek is léteznek, amit elképzelni sem tudsz, akkora számok szerepelnek a hétköznapjaikban.
okt. 18. 20:33
24/40 anonim válasza:
Jelezném a sok lepontozónak, hogy igenis vannak, akik 1 millió körül keresnek. Hiába keresnek sokan csak 300-400 körül, sokan keresnek jól is.
Az pedig, hogy itt szeretünk kommentelgetni, az szerintem csak jelzés felétek, hogy el lehet érni ilyen fizetést, csak sok tanulás, munka kell hozzá, vagy akár bátorság, ha egy vállalkozásról van szó...
Az ismerőseim nagy része keres 500 nettó alatt, de én is ismerek jó pár embert, aki megkeresi az 1 milliót.
okt. 18. 21:19
25/40 anonim válasza:
Azt én is hozzatenném, hogy én például több embert ismerek, aki 1 millió fölött keres, mint aki alatta. Hagyom, hogy gondolkozzatok ezen egy kicsit.
okt. 18. 21:55
26/40 anonim válasza:
Alapból az a baj, hogy vannak a millió feletti keresetűek, és vannak a 3-400 ezer keresetűek, és a két tábor zsigerből utálja egymást, néhány kivételtől eltekintve. A millió feletti keresetűek, mindenkit hülyének, tudatlannak, lenézendő, csóró senkinek néznek (lásd: 25. kommentelő), aki csak 3-400 ezret keres. Az alacsony keresetűek meg utálják a másik tábort csak mert "köcsög gazdagok". Ez amúgy egy magyar specialitás, ami igen nagy szégyen. Több, mint 10 évet dolgoztam Németországban, több településen is, persze ott is volt, de sehol ekkora szegények-gazdagok közti megosztottságot, utálatot nem tapasztaltam, közel se, mint itthon.
okt. 18. 22:32
27/40 anonim válasza:
Sztem inkabb az a baj hogy a prolik az helyett hogy utalnak vagy egybol hazugnak titulalnak azt aki tobb milliot keres, inkabb megkerdeznek hogy erte el az illeto, kepeznek magukat stb hogy ok is ki tudjanak lepni a proli letbol...
okt. 19. 03:29
28/40 A kérdező kommentje:
Emberek, én tudom, hogy vannak, akik millió felett keresnek, a mostani meg az előző párom is ilyenek, de ők mindketten saját céggel és ingatlanokkal rendelkeznek, nem irodai adminisztratív jellegű munkát végeznek xD Még a mérnök ismerőseim se keresik meg a milliót, sőt a főnököm se, úgyhogy hagyjuk ezt a kamuzást. Pedig pesti jónevű multiról beszélek, nem valami mucsaröcsögei fonógyárról. A bruttó 600 ezer közelebb áll a valósághoz (sajnos), bár én efölött keresek, csak érdekelt, hogy ez manapság reális-e ilyen területen, pár év munkatapasztalattal.
okt. 19. 08:20
29/40 anonim válasza:
#28: oszt kibeszélt itt adminisztratív munkáról paprikajancsi...? a bruttó 2 millió pont annyira reális, mint a bruttó 600, maximum neked nem elérhető
okt. 19. 08:50
30/40 anonim válasza:
Exemre emlékeztetsz.
Ő is előre eldöntötte milyen választ vár a kérdéseire és kiverte a balhét amikor mást kapott.
Hasonló embereknek nem szeretem elárulni a fizum de amikor nagyon erősködnek bemondom a harmadát, hogy nyugi legyen.
Irodai munka nem csak az adminisztrátor hanem pénzügyes, mérnök, logisztikus és van még pár amikkel jól lehet keresni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!