Huszonévesen kényelmes irodai munkával, nyelvtudással mennyit kerestek?
Nem volt szó adminisztrációról.
Irodai munkát írtál..
Szerinted csak az adminisztrátorok dolgoznak irodában?
28 latszik hogy te is a letminimum alatt elted az eleted... Sokan mondjak h midenki jot erdemel de aki nem tesz erte az sztem pont azt kapja amit erdemel. Te is ilyen vagy.
En ITban dolgozok mar lassan 10 eve, amikor en kezdtem kb 5-6 evnel leptek at az ITsok az 1m-t, ma ez mar 3-4 evnel is elrheto. Szo szerint az ismeroseim/munkatarsaim nagyobb resze keres 1m felett mint alatt. A legdurvabb az hogy par eve amikor az ITboom volt akkor meg azok is atleptek az 1m-et akik kb annyit dolgoztak egy honap alatt mint en 2-3 nap alatt
28#
Bruttó 600 egy kezdő bér nyelvet is tudó diplomásnál, ha mérnököt vagy gazdászt veszünk.
Az IT, pénzügyi területeken ennél magasabb a kezdő bér.
Bruttó 1 milliót pedig pár év tapasztalattal simán ellehet érni.
A nettót már nehezebb, ott a tudáson kívül a tudatos karrierépítés is fontos, de az sem lehetetlen.Esetleg, ha valaki vezetőnek pályázik, úgy könnyebb.
Br 650 körül van az alapbérem, irodában dolgozom,angol nyelvtudással,ami nélkülözhetetlen ehhez a munkakörhöz.
Ehhez jönnek a pluszok,de amolyan kötelező pluszok, amiért még nem kell túlóráznom. Ügyeleti díj, hétvégi díj,stb.
Br 800-850 körül szoktam így lenni havonta.
29 vagyok,BP, turizmus
Nekem is brutto 6-700 kozott van, junior controller vagyok, diplomaztam (de mas teruleten), most csinalom a merlegkepes tanfolyamot.
25 vagyok.
Igen, itt mindenki IT-s meg milliomos, de az IT-sek nagy resze sem keres ennyit, hogy 2-3 millio, pedig eleg sok IT-s ismerosom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!