Pesten egy szaktudást nem igénylő irodai back office melóra valóban teljesen reális bérajánlat a bruttó 326.000?Lévén hogy ezren jelentkeznek rá így is, és lesz aki még ennyit se kérne csak őt vegyék fel
Figyelt kérdés
Pesten egy szaktudást nem igénylő irodai back office melóra valóban teljesen reális bérajánlat a bruttó 326.000?okt. 17. 08:52
1/10 anonim válasza:
Miert ne lenne realis? Foleg hogy altalabn ilyen helyeken eleg jol emelik a fizut is a regiseggel es tapasztalattal + van fejlodesi lehetoseg is.
2/10 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezem mert én sok éve ilyen helyen vagyok, soha egy fillérrel többet nem fizettek mint az aktuális gbm (vagyis nem igaz hogy rendesen emelnek, semmit se emelnek csak amire a jogszabály őket rákényszeríti) és abszolúte nulla semmiféle fejlődési lehetőség nincs. semmi. ugyanazt csinálom évek óta és ha itt maradok, halálomig ugyanazt fogom csinálni
okt. 17. 09:06
3/10 A kérdező kommentje:
"is a regiseggel es tapasztalattal "
ugyanazt a 326-ot kapja az is aki 20 éve itt van meg az is aki most lépett be. egy fillérrel nem adnak többet egy réginek.
okt. 17. 09:14
4/10 anonim válasza:
Megválaszoltad magadnak. Minek fizetnének többet ha így is ezren vállalnák ennyiért?
5/10 anonim válasza:
Szerintem ez a fizetés így 2024-ben semmilyen munkára sem reális és elfogadható. Más kérdés, hogy aki kényszerhelyzetben van, annak több a semminél és el fogja vállalni.
6/10 anonim válasza:
Szevasz Balu! Ez a regisztrációd is rövid életű volt! Anyuék hogy vannak?
8/10 anonim válasza:
@6 Ez nem a Balu, hanem a bipoláris munkaügyi troll, úgy tűnik, megint beindult a mániás szakasz.
10/10 anonim válasza:
Elobb mennek futarnak, minthogy ennyiert dolgozzak. Ott ez egy heti penz nagyjabol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!