Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Multiknal a protekcio nagyon...

Multiknal a protekcio nagyon szamit manapsag irodai munkakornel?

Figyelt kérdés
Egyre inkabb ugy erzem, hogy sokkal inkabb ez szamit, mint a szakmai tudas, talpraesettseg.

dec. 14. 22:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
42%
Rosszul érzed.
dec. 14. 22:15
 2/19 anonim ***** válasza:
62%
Nekem soha nem volt rá szükségem…
dec. 14. 22:16
 3/19 anonim ***** válasza:
61%
Nem.
dec. 14. 22:31
 4/19 anonim ***** válasza:
46%

Nem.

Egyébként miből érzed?

A kollégáid nagyobb része protekciós?

Mert ugye azt nem feltételezed, hogy ha pályázol, és nem vesznek fel, akkor az csak azért lehet, mert protekciós kapta az állást?

dec. 14. 23:02
 5/19 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom milyen cégről és milyen településről van szó, de egy nagyobb városban örülnek ha találnak egy kompetens jelöltet, nemhogy még valami csicska kisfőnök hülye haverjait részesítsék előnyben.
dec. 14. 23:10
 6/19 A kérdező kommentje:
Sik hulye, szakdolgozatat is massal megcsinaltato lusta szaktarsam is bekerult valahogy mikozben egyik ismerosom hiaba probalkozik sehogy sem tud bejutni az adott ceghez (2000+ munkavallalo), pedig joval nagyobb szakmai tudasa van. Igazabol az ilyenekbol gondolom, hogy par helyen errol van szo.
dec. 14. 23:23
 7/19 anonim ***** válasza:
78%
Lehet hogy az ismerősöd is sík hülye... Vagy szimplán a sík hülye szaktársad totál más munkaerőpiaci helyzetben jelentkezett és vették fel. Kb. kismillió és egy oka lehet ennek, a tök utolsónak gondolnám a protekciót egy 2 ezres cégnél.
dec. 14. 23:27
 8/19 anonim ***** válasza:
43%
Melyik multiknál tapasztaltam ezt? Megjártam mar pár cm eget sosem volt meg ilyen tapasztalatom.
dec. 15. 06:03
 9/19 anonim ***** válasza:
75%
#6: ja hogy a magyar milliós munkaerőpiacon láttál 1 ilyen és 1 olyan esetet, amit ráadásul csak másodkézből ismersz, ezért levontad a következtetést, hogy az egyik oldal van rettentő túlsúlyban?
dec. 15. 08:04
 10/19 anonim ***** válasza:
2%
Kérdező! Ne hallgass a sok lehúzóra. Sajnos te látod jól. Ha nincs ismerettséged, esélytelen az irodai munka.
dec. 15. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!