Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Számítanátok év eleji fizetése...

Számítanátok év eleji fizetésemelésre ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Minden évben van nálunk valamennyi fizetésemelés kollektíven. Én idén novemberben kaptam egy ezen kívüli emelést, mert kértem. Ti a helyemben számítanátok a kollektív emelésre is, vagy abból már kimaradok, mert kaptam korábban?

Számomra a logikus az lenne, hogy kapok ismét, mert ha nem, akkor a többi munkavállalóhoz képest megint ugyanott vagyok.

dec. 12. 11:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akkor legalább ne össze-vissza irogass!

"Minden évben van nálunk valamennyi fizetésemelés kollektíven. Én idén novemberben kaptam egy ezen kívüli emelést, mert kértem."

Ez úgy hangzott, mintha kisírtál volna magadnak + 10 000 ft--ot.

Utána meg azt írod előléptettek.

Azt mi nem tudtuk, hogy előléptettek Operátor 2-nek Operátor 1-ből.

dec. 14. 13:21
 12/13 nb2019 ***** válasza:
Ha a magasabb pozíció miatt kaptál emelést, az nálam önmagában nem lenne kizáró ok. Ha alacsonyabb a béred, mint az azonos szinten levőké lesz az emelés után, te is megkaphatnád ugyanazt, ha a bérkeret megengedi.
dec. 14. 20:11
 13/13 A kérdező kommentje:
Ez a 11-es csavo mit kap😂😂
dec. 15. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!