A HR-esek mikor dobnak egy CV-t túl gyakori váltás miatt?
Figyelt kérdés
Az végülis köztudott, hogy legjobb fizetésemelést úgy lehet elérni, ha valaki munkahelyet vált. Persze vannak ennek bizonyos fajta íratlan szabályai is, hogy azért 2-3 évente célszerű ezt megtenni, nem pár havonta, mert az megbízhatatlannak tünteti fel a jelentkezőt. De mi van akkor, ha valaki olyan helyre kerül, amiről pár hónap után látja, hogy nem oké? Egy gyorsabb váltás még belefér? Milyen választ várnak, ha rákérdeznek ilyenekre interjúkon?ma 18:04
1/3 anonim válasza:
Ez már megszűnt.
A legtöbb helyen a felvételi követelmény :"legyen a jelöltnek pulzusa!"
Mond a kiegészítésben leírt első mondatod.
A legtöbb cég szórakozik a fizetésekkel.
A legtöbb ismerősöm másik cégtől kapott jobb ajánlat esetén azonnali emelést kapott.
2/3 anonim válasza:
Az első munkahelyemen dolgoztam 2 évet, majd utána fél év alatt körülbelül 4-5 munkahelyet hagytam ott. Volt ahol két hetet sem töltöttem el. Aztán megtaláltam a megfelelő munkahelyet ahol az ötödik évemet töltöm, jelenleg vezetőként, és nem tervezek váltani.
És igen, volt hogy emiatt nem kaptam meg az állást egy amúgy jól sikerült interjú után.
3/3 anonim válasza:
Ha nem érzem jól magam egy helyen, akkor váltok ha tudok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!