Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A HR-esek mikor dobnak egy...

A HR-esek mikor dobnak egy CV-t túl gyakori váltás miatt?

Figyelt kérdés
Az végülis köztudott, hogy legjobb fizetésemelést úgy lehet elérni, ha valaki munkahelyet vált. Persze vannak ennek bizonyos fajta íratlan szabályai is, hogy azért 2-3 évente célszerű ezt megtenni, nem pár havonta, mert az megbízhatatlannak tünteti fel a jelentkezőt. De mi van akkor, ha valaki olyan helyre kerül, amiről pár hónap után látja, hogy nem oké? Egy gyorsabb váltás még belefér? Milyen választ várnak, ha rákérdeznek ilyenekre interjúkon?

ma 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
79%

Ez már megszűnt.

A legtöbb helyen a felvételi követelmény :"legyen a jelöltnek pulzusa!"

Mond a kiegészítésben leírt első mondatod.

A legtöbb cég szórakozik a fizetésekkel.

A legtöbb ismerősöm másik cégtől kapott jobb ajánlat esetén azonnali emelést kapott.

ma 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Az első munkahelyemen dolgoztam 2 évet, majd utána fél év alatt körülbelül 4-5 munkahelyet hagytam ott. Volt ahol két hetet sem töltöttem el. Aztán megtaláltam a megfelelő munkahelyet ahol az ötödik évemet töltöm, jelenleg vezetőként, és nem tervezek váltani.

És igen, volt hogy emiatt nem kaptam meg az állást egy amúgy jól sikerült interjú után.

ma 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem érzem jól magam egy helyen, akkor váltok ha tudok.
ma 19:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!