Miért vannak ennyire elszállva maguktól az ebbe a témakörbe válaszoló fiatalok?
40 múltam, és gyakran csak fogom a fejem azon, hogy egyes fiatal válaszolók mennyire szemtelenek, kivagyiak, flegmák. A munka világáról jóformán fogalmuk sincs. A diákmunka az teljesen más, mint nem diákként munkavállalónak lenni. Anyagilag mindenképpen.
Másik pedig az, hogy olyanok egyesek, mintha valami álomvilágban élnének a munka, és a fizetések világával kapcsolatban. Tisztelet a kivételnek, de sajnos ők vannak kevesebben. Miért szemtelenedtek el a tapasztalat nélküli, fiatal munkavállalók?
a főnök úr ki lett osztva mint az uno :D
gondolom valaki ráborította ma az asztalt egy ilyen hasonló mentalitás után aztán most nem tetszik neki az élet :D
szemtelenek mert ki mernek állni magukért és még meg is kell őket fizetni, neki ez a baja
de a világ így működik
főnökúr leírhatná melyik cég ez ahova nem várnak fiatalokat hogy tudjuk mit kerüljünk a linkedinen
jah bocsi miaz a linkedin :DDD
#45 Azaz a fiatalabb csinálja jobban.
Én azt látom, hogyha nem húzod meg a határaidat, akkor bizony a cég ki fog használni és annyit fog belőled kisajtolni amennyit csak tud. Én beleteszem az energiát a munkába és minőséget teszek le az asztalra DE nem fogok más helyett dolgokat megcsinálni és nem fogok limitált időmennyiségen túl túlórázni.
Elárulom, semmivel nem vagyok hátrébb annál az illetőnél aki nem húzza meg a határait, SŐT sokszor jobban járok, mert van időm kipihenni magam és frissen nekiállni a feladataimnak.
Ugyanez a fizetésnél is, igenis elvárom azt hogy megfizessenek és szóvá fogom tenni ha nem követi a fejlődésemet a fizetésem. Ha pedig nem teljesül akkor bizony keresni fogok egy másik lehetőséget és szemrebbenés nélkül váltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!