Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért vannak ennyire elszállva...

Miért vannak ennyire elszállva maguktól az ebbe a témakörbe válaszoló fiatalok?

Figyelt kérdés

40 múltam, és gyakran csak fogom a fejem azon, hogy egyes fiatal válaszolók mennyire szemtelenek, kivagyiak, flegmák. A munka világáról jóformán fogalmuk sincs. A diákmunka az teljesen más, mint nem diákként munkavállalónak lenni. Anyagilag mindenképpen.

Másik pedig az, hogy olyanok egyesek, mintha valami álomvilágban élnének a munka, és a fizetések világával kapcsolatban. Tisztelet a kivételnek, de sajnos ők vannak kevesebben. Miért szemtelenedtek el a tapasztalat nélküli, fiatal munkavállalók?

ma 18:29
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
27%
az a baj hogy 10x annyit keresek mint te? képezd magad mondjuk....
ma 18:36
 2/41 A kérdező kommentje:
1-es pont az ilyen megnyilvánulasok miatt, mint amit bemutattál, nem veszek fel fiatal munkavállalot a cégemhez.
ma 18:38
 3/41 anonim ***** válasza:
21%

én ugyanúgy fogom a fejemet mikor ilyen rinyálásokat olvasok

illetve olvasnék mert nyilván tl;dr; senkit nem érdekel....

ma 18:38
 4/41 anonim ***** válasza:
18%

Nem mindenki van elszállva.

Minél hülyébb valaki annál nagyobb a szája.

ma 18:39
 5/41 anonim ***** válasza:
0%

engem nehezen vennél fel mert külföldön dolgozok....

nem dolgozok olyan országban ahol nem lehet előrébb jutni, úgyhogy halássz nyugodtan a többi 40-es hasonszőrű kollégáid közül

ma 18:39
 6/41 A kérdező kommentje:
3-as téged sem fog normális munkatató alkalmazni. Neveletlenek, hiába vannak agyon iskolázva, sehova sem kellenek. Majd rájöttök.
ma 18:40
 7/41 A kérdező kommentje:
5-ös, na ez a külföld duma is fárasztó ám. Kint meddig jutottál? Érdeklődnék. Mivel foglalkozol kint?
ma 18:41
 8/41 anonim ***** válasza:
0%

dehát külföldön dolgozok és a magyar bérek 3x-át keresem te gyász :D

mégis alkalmazva vagyok

mondjuk ki: akkor te irigy vagy?

ma 18:42
 9/41 anonim ***** válasza:
0%

neked unalmas de a fiatalok nem várnak rád :D

elmennek külföldre azt csók a családnak

te meg halászhatsz a megmaradt selejtből...

ma 18:44
 10/41 A kérdező kommentje:
8-as hol olvastál te irigységet? A kérdésem tudtad-e értelmezni? 8 általános megvan-e?
ma 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!