Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért vannak ennyire elszállva...

Miért vannak ennyire elszállva maguktól az ebbe a témakörbe válaszoló fiatalok?

Figyelt kérdés

40 múltam, és gyakran csak fogom a fejem azon, hogy egyes fiatal válaszolók mennyire szemtelenek, kivagyiak, flegmák. A munka világáról jóformán fogalmuk sincs. A diákmunka az teljesen más, mint nem diákként munkavállalónak lenni. Anyagilag mindenképpen.

Másik pedig az, hogy olyanok egyesek, mintha valami álomvilágban élnének a munka, és a fizetések világával kapcsolatban. Tisztelet a kivételnek, de sajnos ők vannak kevesebben. Miért szemtelenedtek el a tapasztalat nélküli, fiatal munkavállalók?

ma 18:29
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
9%

akkor mi a gond? miért rinyálsz? nincs normális embered?

ezzel a mentalitással nem is lesz :D

ma 18:46
 12/46 A kérdező kommentje:
9-es selejt... köszönöm hogy rendre alátámasztjátok hogy a ti generációtok csak biodiszlet volt a szüleiteknek, ugyanis többségetek normális nevelést nem kapott, emiatt ez a kivagyi szemtelenség.
 13/46 A kérdező kommentje:
11-es a rinyálsz szót hallottad a legtöbbet otthon?
 14/46 anonim ***** válasza:
36%

A mai fiataloknak büdös a munka.

ne kelljen semmit csinálni csak támaszkodni egész nap meg tiktokot pörgetni, de azért fizessenek nettó 800ezret mert az nekik jár.

megmondod neki mit kéne csinálni, de ha nem vagy ott mellette, ott áll mint egy rakás szerencsétlenség és hozzá nem nyúl a munkához.

Funkcionális analfabéták.

Aztán mikor meglátja az első fizetését, aminek a munkája alapján a felét se éri, mert annyira nulla amit csinál, inkább felmond.

Volt ilyen nyomorék fiatal gyerek, volt ilyen céges össznépi tortázás, ez bezabált négy szeletet, és három órán keresztül annyit csinált hogy elbújt és ült egy helybe, hogy jaj neki mennyire fáj a hasa. Ezt munkaidőben fizetésért.

ma 18:47
 15/46 A kérdező kommentje:
Ennyi az összes szókincsed? Ez sajnálatos. Sajnálom.
ma 18:47
 16/46 A kérdező kommentje:
14-es a diákmunkából jól megelnek, ott negyed annyi felelősség van rajtuk, mint amennyi majd rendes munkavállalókent lesz.
ma 18:48
 17/46 anonim ***** válasza:
23%

na, átadom másnak is a lehetőséget a hozzászólásra, nekem tök mindegy hisz soha nem megyek haza

egy fiatalat ezzel a mentalitással nem nagyon lehet megtartani az tuti ezért is megy el az ország top 20%-a mint a te cégednél is :D

ma 18:52
 18/46 anonim ***** válasza:

bár nem tudom miért élek álomvilágban ha elfogadom a nettó 4500 eur havi fizetést a te negyedannyi ajánlatoddal szemben...

irigykedj csak de ez van

ma 18:55
 19/46 A kérdező kommentje:
17 szerencse hogy kint maradsz. Ilyen mentalitásúra mint te, nincs is szükség.
ma 18:56
 20/46 anonim ***** válasza:

rendben akkor még tovább fog süllyedni ez a fostartály ország :D

én se bánom, hát nekem azt mindegy...

ma 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!