Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért vannak ennyire elszállva...

Miért vannak ennyire elszállva maguktól az ebbe a témakörbe válaszoló fiatalok?

Figyelt kérdés

40 múltam, és gyakran csak fogom a fejem azon, hogy egyes fiatal válaszolók mennyire szemtelenek, kivagyiak, flegmák. A munka világáról jóformán fogalmuk sincs. A diákmunka az teljesen más, mint nem diákként munkavállalónak lenni. Anyagilag mindenképpen.

Másik pedig az, hogy olyanok egyesek, mintha valami álomvilágban élnének a munka, és a fizetések világával kapcsolatban. Tisztelet a kivételnek, de sajnos ők vannak kevesebben. Miért szemtelenedtek el a tapasztalat nélküli, fiatal munkavállalók?

ma 18:29
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
63%

én csak azt tudom javasolni minden fiatalnak, ha értesz valamihez gyűjts egy kis pénzt és húzz el innen

hidd el, nem fogod megbánni

ma 19:12
 32/45 anonim ***** válasza:
41%
A mai fiatalság nem kompatibilis a te generációddal kérdező. Én csak 30 múltam, de már a 20-asok, akiket látok dolgozni, szarnak bele mindenbe. :D
ma 19:12
 33/45 anonim ***** válasza:
58%
Azért az első válaszoló stílusától eltekintve kiderült mégis, hogy eléggé igaza van veled kapcsolatban kérdező. Téged tényleg frusztrál valami (illetve konkrétan a fiatalok) és mindenkire csak köpködsz. Én lassan 50 leszek, a mi korunkban felesleges ilyen gyűlölködéssel tölteni az időt. Nyugodj le, nézz magadba, aztán ha találkozol ilyen fiatallal 1. kérdezd meg őt, hogy miért ilyen, ha érdekel, de ne vedd egy kalap alá őket. 2. próbálj változtatni a hozzáállásán vagy hagyd figyelmen kívül
ma 19:16
 34/45 A kérdező kommentje:
33-as! Én annonfiatalon nálam jóval idősebb és tapasztaltabb kollégàkkal dolgoztam. Nem csak én, hanem mások is. Soha nem voltunk tiszteletlenek, kivagyiak, és szerettünk is dolgozni.
ma 19:21
 35/45 A kérdező kommentje:
Most meg azt hiszek egyesek, hogy lobogtatják a végzettséget, és annyiban kimerül az érdemi munkavégzés. Tisztelet a kivételnek.
ma 19:22
 36/45 anonim ***** válasza:
58%

A kérdező nem vállalkozó, aki nem akar fiatalokat felvenni, hanem valami max 300 nettót kereső szerencsétlen, akit zavar, hogy néhány fiatal kétszer-háromszor annyit keres, mint ő és "mitképzelnekmagukról". Annyira lejön a válaszai stílusából, hogy egyszerű, mint a faék, fix, hogy ez nem vezet semmilyen céget.

Nem, nem vagyok "fiatal" amúgy, közelebb a 40, mint a 30 nekem is.

ma 19:23
 37/45 anonim ***** válasza:

kérdező: mikor te 30 voltál, én a te korodba már 32 :DDDDDDD

vergődjél...

ma 19:24
 38/45 anonim ***** válasza:

Engem csak az zavar, hogy bármit is csinálok nem boldogulok az életben. Én tényleg életképtelen vagyok és nagyon szarul esik, hogy ha dolgozok is, akkor se jutok egyről a kettőre. Valamin változtatnom kéne.

29/f

ma 19:33
 39/45 anonim ***** válasza:
na látod kérdező: a mentalitásoddal ilyenek közül fogsz tudni csak válogatni mert aki tud az elmegy 5x annyiért...
ma 19:36
 40/45 anonim válasza:
72%

"A diákmunka az teljesen más, mint nem diákként munkavállalónak lenni. Anyagilag mindenképpen."

miről beszélsz? a diákokat gombokért dolgoztatják, nincs szabadságuk, nincs táppénzük, nem fizetik a nyugdíjéveiket, a ledolgozott óráik alapján nem jogosultak munkakeresési járadékra

ja, és ha úgy van, akkor holnap már nem kell jönni, nem még sokhetes hónapos felmondási idők

és általában kell is dolgozni, hiszen nem jófejségből veszik fel a diákokat, hanem a hajtásra besegíteni, és általában övék a legalja meló

ma 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!