Miért vannak ennyire elszállva maguktól az ebbe a témakörbe válaszoló fiatalok?
40 múltam, és gyakran csak fogom a fejem azon, hogy egyes fiatal válaszolók mennyire szemtelenek, kivagyiak, flegmák. A munka világáról jóformán fogalmuk sincs. A diákmunka az teljesen más, mint nem diákként munkavállalónak lenni. Anyagilag mindenképpen.
Másik pedig az, hogy olyanok egyesek, mintha valami álomvilágban élnének a munka, és a fizetések világával kapcsolatban. Tisztelet a kivételnek, de sajnos ők vannak kevesebben. Miért szemtelenedtek el a tapasztalat nélküli, fiatal munkavállalók?
én csak azt tudom javasolni minden fiatalnak, ha értesz valamihez gyűjts egy kis pénzt és húzz el innen
hidd el, nem fogod megbánni
A kérdező nem vállalkozó, aki nem akar fiatalokat felvenni, hanem valami max 300 nettót kereső szerencsétlen, akit zavar, hogy néhány fiatal kétszer-háromszor annyit keres, mint ő és "mitképzelnekmagukról". Annyira lejön a válaszai stílusából, hogy egyszerű, mint a faék, fix, hogy ez nem vezet semmilyen céget.
Nem, nem vagyok "fiatal" amúgy, közelebb a 40, mint a 30 nekem is.
kérdező: mikor te 30 voltál, én a te korodba már 32 :DDDDDDD
vergődjél...
Engem csak az zavar, hogy bármit is csinálok nem boldogulok az életben. Én tényleg életképtelen vagyok és nagyon szarul esik, hogy ha dolgozok is, akkor se jutok egyről a kettőre. Valamin változtatnom kéne.
29/f
"A diákmunka az teljesen más, mint nem diákként munkavállalónak lenni. Anyagilag mindenképpen."
miről beszélsz? a diákokat gombokért dolgoztatják, nincs szabadságuk, nincs táppénzük, nem fizetik a nyugdíjéveiket, a ledolgozott óráik alapján nem jogosultak munkakeresési járadékra
ja, és ha úgy van, akkor holnap már nem kell jönni, nem még sokhetes hónapos felmondási idők
és általában kell is dolgozni, hiszen nem jófejségből veszik fel a diákokat, hanem a hajtásra besegíteni, és általában övék a legalja meló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!