Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 40 feletti nők munkaerőpiaci...

40 feletti nők munkaerőpiaci helyzete milyen?

Figyelt kérdés
Elmúltam 40 éves, nő vagyok, és azt tapasztalom, hogy kb esélyem sincs újra munkát találni. Gyárakban 3 hónapokra veszik fel az embereket, a nőknek jellemzően forrasztaniuk kell, vagy nagyon apró dolgokat összeszerelni, amihez nagyon jó látás kell. Üzletekbe esélytelen vagyok, mert elmúltam 25, hiába nézek ki kb 30-nak sem. Akkora nálunk a munkanélküliség, hogy egy baba boltos eladói àllásra 3 nap alatt 400-an jelentkeztünk. Férfiaknak rengeteg munkalehetőség van, de a nőknek kb semmi. Milyen a 40 feetti nők helyzete a munkaerőpiacon, és mit tegyen egy nő, ha nem talál munkát? (Külföldre menetelhez nyilvàn kell pénz, de a munkanélkülieknek arra eleve nincs.)
nov. 8. 10:43
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
38 dehogy online zajlanak az interjúk. Online megnézik pl hogy hogyan szolgálsz fel? Ne röhögtess már!
nov. 11. 11:49
 42/46 anonim ***** válasza:
51%

#41 helpdeskes melót írtam. Ez egy angol szó, amely magyarul ügyfélszolgálatot jelent. Hogy jön ide a felszolgálás? Utána sem nézel, csak rögtön nekiállsz hazudozni. [link]

Két eset lehetséges: vagy direkt játszod a hülyét, és kizárólag azért írtál ki kérdést, hogy minden válaszolóba beleköss, vagy tényleg egy szimpla, rosszindulatú, az alapvető szövegértésre sem képes retardált vagy. Egyik eset sem az, akivel érdemes kommunikálni.

nov. 11. 12:11
 43/46 A kérdező kommentje:
Helpdesk az valóban életszerű!
nov. 11. 19:37
 44/46 A kérdező kommentje:
Egyébként te helpdeskes vagy? Mesélj róla légyszives.
nov. 11. 19:41
 45/46 anonim ***** válasza:
80%
Ugyan miért nem életszerű? Emberek százezrei dolgoznak helpdeskesként. Már nem a helpdesken vagyok, hanem boardingon, mint írtam, ami a lvl 3 support. Helpdesken kezdtem, és pont a Teleperformance-nél, ami kiindulásnak ideális, mert vagy teljeskörű relokációs támogatást adnak vagy állandó home office lehetőséget. Az, hogy mit kell csinálni, területfüggő, de általánosságban tájékoztatod telefonon/emailben/cseten az ügyfelet, hogy pl hogyan tud tarifacsomagot váltani, az elérhető/raktáron levő termékekről/akciókról, reklamációk, garancia intézése, szoftver, applikáció telepítése, beállításai, számla ismételt kiküldése, egyenleg rögzítése, felkönyvelése. Ami nem a területed, nincs rá jogosultságod, arra kiállítasz egy ticketet a társosztálynak, pl technikusok, könyvelés. Nem egy atomfizika, elég hozzá egy érettségi, jó pc ismeretek, kiváltképp excel, ftp, alap dos, és egy- két idegen nyelv középfokon szóban, írásban, telefonon. Mármint alapként, ha valaki nem képes kulturáltan kommunikálni, helyesen írni, multitaskra, beszédhibás, gyenge a problémamegoldóképessége, az repül. Egyébként az ilyen munkakörökben kifejezetten preferálják a nőket, pláne, 10 év+ adminisztratív/ügyfeles tapasztalattal, amikor elkezdtem, én voltam a legfiatalabb a 43 évemmel. Sok belső képzés van, a nyelvi/könyvelési/szoftver kurzusokat is beleértve.
nov. 12. 05:47
 46/46 A kérdező kommentje:
45 hány éves vagy?
nov. 12. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!