Most komolyan,vidéken ennyire rossz a helyzet,vagy tényleg ennyire nem akarnak itthon megfizetni?Mi van a munkahelyekkel mostanság?
Jász-Nagykun-Szolnok megyében élek,egy kisebb-nagyobb városban,lassan sok váltás után (mindig a pénz miatt váltottam,vagy a műszak beosztás miatt) De az hogy lehet,hogy 1600/1500ft-os vagy lejjebb,órabéreket mernek ajánlani még most is?
Értem hogy mondjuk 1-2 műszakról van szó,de hogy mernek ebben a helyzetben,alig 250 ezer forintos fizetéssel?
Csak én esek bele,a kaki ajánlatú bérekkel,vagy volt már így más is?
Szerintetek itt vidéken rossz a helyzet,vagy itthon mindenhol?
Tudom fiatal vagyok (elmúltam már 25) de lassan ott tartok hogy egy normális,jövedelmező munkahelyet nem találok.
Az Orbán kormány kimondott célja, hogy összeszerelő ország legyünk. Ez csak úgy működik ha le vannak nyomva a bérek, különben nem hozza ide a nyugati cég a gyárat, hanem viszi olcsóbb országba.
Szóval igen, ez van ez és is lesz amíg ezek vannak hatalmon. Sőt, még utána is évtizedes lemaradást kéne behoznia bárkinek, aki átveszi a szemétdombot...
Azért, mert mindig lesznek olyan idióták akik hajlandóak ennyiért is dolgozni, aztán utána persze megy a panaszkodás.
Te se mfizetnél többet, ha találsz mindig szarér-hugyért embert a tetves cégedhez.
Logikus nem?
Örülj neki, hogy van ott még munkahely, ahova felvesznek
Itt Fejér megyében a migráncsok miatt lehetetlen helyben elhelyezkedni. Még minimálbérért sem vesznek fel. Kénytelenek vagyunk lemászni Budapestre, ha munkát akarunk.
Szintén Jnsz megyei vagyok de vendéglátózom.
Pont ezért mentem kikülföldre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!