Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 40 feletti nők munkaerőpiaci...

40 feletti nők munkaerőpiaci helyzete milyen?

Figyelt kérdés
Elmúltam 40 éves, nő vagyok, és azt tapasztalom, hogy kb esélyem sincs újra munkát találni. Gyárakban 3 hónapokra veszik fel az embereket, a nőknek jellemzően forrasztaniuk kell, vagy nagyon apró dolgokat összeszerelni, amihez nagyon jó látás kell. Üzletekbe esélytelen vagyok, mert elmúltam 25, hiába nézek ki kb 30-nak sem. Akkora nálunk a munkanélküliség, hogy egy baba boltos eladói àllásra 3 nap alatt 400-an jelentkeztünk. Férfiaknak rengeteg munkalehetőség van, de a nőknek kb semmi. Milyen a 40 feetti nők helyzete a munkaerőpiacon, és mit tegyen egy nő, ha nem talál munkát? (Külföldre menetelhez nyilvàn kell pénz, de a munkanélkülieknek arra eleve nincs.)
nov. 8. 10:43
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
50%
51 vagyok, most megyek épp aláírni a munkaszerződésem, kedden lépek be az új munkahelyemre. 40 felett most váltottam harmadszor. Max neked nincs esélyed, mert gondolom semmi értelmes végzettséged, nyelvtudásaid, skilljeid, tapasztalatod.
nov. 8. 10:49
 2/46 anonim ***** válasza:
94%
Attól függ milyen tapasztalatot és végzettséged van….
nov. 8. 11:00
 3/46 anonim ***** válasza:
63%

Rendes végzettséggel, nyelvtudással és tapasztalattal egész jó.

Nem azzal lesz a baj, hogy 40 feletti nő vagy, hanem hogy semmi értelmeshez sem értesz.

nov. 8. 11:54
 4/46 anonim ***** válasza:
76%
tragikus
nov. 8. 12:46
 5/46 anonim ***** válasza:
91%
Miből váltanál? Milyen tapasztalataid vannakg
nov. 8. 14:54
 6/46 A kérdező kommentje:
Első a fenéket vagy te 51! Szerintem akik ide válaszoltok, 25 alattiak vagytok. Nőknek nincs munka 40 felett. Teljesen mindegy a végzettség. A korosztályomból még a diplomások is igy vannak. A nők teljesen más helyzetben vannak a munkaerőpiacon, mint a férfiak. 40 felett pláne
nov. 8. 15:18
 7/46 anonim ***** válasza:
26%
akkor már nem olyan feszes az a popó
nov. 8. 15:34
 8/46 A kérdező kommentje:
7-es nem tartozik ide, de 30-nak se nézek ki. Semmire nem garancia a popo, plusz szexista is vagy. De hát ennyire tellik tőled, így nevelhettek.
nov. 8. 15:37
 9/46 anonim ***** válasza:
25%
Na ezért nehéz, mert 40 felett is megy a hiszti.
nov. 8. 16:02
 10/46 A kérdező kommentje:
Milyen hiszti???? A realitással nem vagy tisztában mert a tojashéj a seggeden van!
nov. 8. 16:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!