Létezik még ilyen munka?
Figyelt kérdés
Olyan munka érdekelne, ahol nem kell túlpörögni, kapkodni, tehát normális tempóban lehet dolgozni és nem kapkodva tanítanak be. Végzettség szempontból vagy 8 általános vagy érettségi. Nézegetem az állásokat, de eddig amiket találtam (és próbáltam is) mind olyan volt, hogy káosz betanítás, extrém pörgés volt a minimum. :(okt. 22. 10:40
11/12 anonim válasza:
Szted letezik? Van meg az orszagban kozel 2 millio ember aki vagy hasonlo vagy meg tobbet tud felmutatni. Egy zseb szart nem er a tudasod, termeszetes hogy ki kell hajtsd a beled...
12/12 anonim válasza:
Pont azért "pörgősek" a nem sok tudást igénylő munkák, mert fizikai dolgokkal van helyettesítve.
Más munkakörök lehet lazábbnak látszanak számodra, de ott az agy/szellemi munka van jelen és bizony az is fáraszt, fizikaira is kihatva.
Nem véletlen van az, hogy szellemi munkát végzők sportolnak is, hogy egyensúlyban legyen egy tényleges fizikai fáradsággal a szellemi, így biztosít jobb alvást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!