Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik még ilyen munka?

Létezik még ilyen munka?

Figyelt kérdés
Olyan munka érdekelne, ahol nem kell túlpörögni, kapkodni, tehát normális tempóban lehet dolgozni és nem kapkodva tanítanak be. Végzettség szempontból vagy 8 általános vagy érettségi. Nézegetem az állásokat, de eddig amiket találtam (és próbáltam is) mind olyan volt, hogy káosz betanítás, extrém pörgés volt a minimum. :(
okt. 22. 10:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
46%
Szted letezik? Van meg az orszagban kozel 2 millio ember aki vagy hasonlo vagy meg tobbet tud felmutatni. Egy zseb szart nem er a tudasod, termeszetes hogy ki kell hajtsd a beled...
okt. 22. 17:31
 12/12 anonim ***** válasza:
76%

Pont azért "pörgősek" a nem sok tudást igénylő munkák, mert fizikai dolgokkal van helyettesítve.

Más munkakörök lehet lazábbnak látszanak számodra, de ott az agy/szellemi munka van jelen és bizony az is fáraszt, fizikaira is kihatva.

Nem véletlen van az, hogy szellemi munkát végzők sportolnak is, hogy egyensúlyban legyen egy tényleges fizikai fáradsággal a szellemi, így biztosít jobb alvást is.

okt. 25. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!