Elutasíthatnak azért interjú után, ha gyerek miatt ottalvós kötelező képzések nálam netzesek?
Talán meg tudom oldani talán nem.
De nem havonta van csak néha..
Kérdezték meg tudnám e oldani mondtam nehéz megbízható szittert találni.., de eddigi munkahelyeimen is megoldottam mindent mindig..
Ennyit mondtam rá.
Ha azt mondtad volna, hogy a próbaidő alatti képzéseket mindenképpen megoldod, a többi meg majd kiderül (mert te sem vagy jós), ez úgy oké lenne.
Ahogy leírtad, nekem abból az jönne le, hogy eszed ágában sincs megpróbálni és erre a gyerek egy kényelmes indok.
6. Mondjuk normális munkahelyek? Nekem évi több, fizetős, több napos konferencián, meg továbbképzésen kell részt vennem, vagy nem dolgozhatok. De pl. haverom fegyveres őr, FBŐ-s, és neki is van évi 1 "ottalvós".
Jó, nyilván nem kötelező ott aludni, de nem mindenki akar/tud/mer, főleg télen, éjszaka hazavezetni 300 km.-re, majd reggel 8-ra visszaérni.
8. És ha olyan a külső képzés? Pl. én is kérjem, hogy hozzanak a rendelő nagyragadozót, mert nincs kedvem, időm, lóvém Nyíregyházára menni?
Vagy a volt barátnőm fia kérte volna, hogy hozzák ki a világon talán 30 létező speciális szimulátorát hozzájuk, mert ő nem utazik Németországba ezért?
Vagy pl. egy gyakorlati vadászvizsga legyen a belvárosban?
Adózási dolog. Központban vannak néha oktatások de a javarésze online de előfordul a több napos is.
Nem is tudom azon aggódjak e hogy nem vesznek fel, vagy azon, ha felvesznek, hogy oldjam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!