Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miután kifizettetek minden...

Miután kifizettetek minden számlát, albit stb kötelező fizetni valót, mennyi pénzből gazdálkodtok?

Figyelt kérdés
jún. 3. 22:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
55%

Két mérnöki (egy agráros és egy gépész) fizetésből élünk, két autó, saját kertes ház hitellel, elég nagy lábon.

A teljes bevételünk kb 20%-a megy el az ilyen kötelező dolgokra (nyilván kivonom belőle a benzinpénzt, amit visszakapok).

Na ha a kaját is hozzá kell tenni meg a ruházkodást, piperecuccot, akkor el tudunk cseszni iszonyú összegeket :D nem spórolok soha a kaján, nálunk nincs teszkóvoljú csirkefarhát meg rothadt alma. Ezek a költségek kb a teljes bevétel 35-40%-a. Szóval a maradék 30% az, amit szórakozásra költünk, ebben benne van az is, hogy növény- és könyvmániás vagyok, a gyerek is imádja a mesekönyveket, a férjem airsoftozik. Szóval ja, el tudunk verni egy halom pénzt feleslegesen is. Viszont minden hónapban rakunk félre, a gyereknek is van saját megtakarítási számlája. Most várjuk a második babát, neki is lesz. Ez kb a 10%-a a bevételnek.

A kettőnk összbevétele kb 1,5 millió egy hónapban, a jászságban élünk. Nem tudom ez mennyiben segít neked.

jún. 3. 22:35
 2/23 anonim ***** válasza:
24%
Tehát az a kérdés, ha egy adott hónapban a befolyt pénzösszegből levonjuk az albérletre és rezsire kifizetett pénzösszeget, mekkora a maradék? Csak a bérleti díj és a rezsiszámlák “kötelezők”, vagy más is? Hitelfelvétel miatti pénzbeérkezés is befolyt pénzösszegnek minősül ebben a te kérdésedben? És ha nem akkor a hitel visszafizetése sem jelent “kötelező” kiadást?
jún. 3. 22:36
 3/23 anonim ***** válasza:
22%
kb. 2200 eur, persze nem rabszolga vagyok és nem otthon élek ugye....
jún. 3. 22:36
 4/23 anonim ***** válasza:
19%
a leszavazók mostantól több pénzből gazdálkodnak attól, hogy én 2200-ból gazdálkodok :D hát igen el kell költözni nem irigy kutyust játszani :D
jún. 3. 23:17
 5/23 anonim ***** válasza:
24%
Másfél millióból.
jún. 3. 23:29
 6/23 anonim ***** válasza:
84%
Ha levonom a számlákat + havi kaját (sok házhozszállítással) + a kutya dolgait (táp, kullancs elleni vedelem, felszereles), akkor körübelül 200.000Ft marad szórakozni.
jún. 3. 23:33
 7/23 anonim ***** válasza:
70%

Most komolyan ennyire lepontozza valaki, hogy ketten keresünk 1,5 millió forintot úgy, hogy rohadt sokat tanultunk ezért a diplomáért és minden évben megyünk szépen a továbbképzésekre? Tessék, lehet utánunk csinálni, nem csak irigykedni kell. Én pl munka meg terhesség mellett kezdtem el az egyetemet, mert elegem lett abból, hogy a régi szakmámban szarba se vesznek. 23 évesen indultam neki levelezőn. Most a férjem csinálja a mestert, ha azzal végez akkor én kezdem a mesterképzést. Úgy, hogy most jön a második baba. Ja kérem, mi szeretnénk fejlődni, nem megrekedni és nyavalyogni a külső tényezők miatt.

Teljesen egyetértek a négyessel, ha ennyire hisztiztek akkor tessék változtatni!

jún. 3. 23:45
 8/23 anonim ***** válasza:
31%
Nettó 1,2 millió
jún. 3. 23:58
 9/23 anonim ***** válasza:
31%
Jelenleg nincs fix jövedelmem csak megtakarításom és befektetéseim, azokból gazdálkodok most. Kb. 200 ezret költök egy hónapban ha nincs semmi rendkívüli kiadás. Igyekszem kevesebbet költeni, mint amennyit a befektetéseim hoznak.
jún. 4. 00:14
 10/23 anonim ***** válasza:
45%
7 Igen, a magyar emberek rettento irigyek... en is titkolom a gazdagsagom, meg a rokonok elott is, meg a szomszed is azt hiszi, hogy hitelbol elek. Igy legalabb nem kapom a bunkozast, meg nem tornek be hozzank ejjel a lakasba, kozben meg kuporgatom a befekteteseket. Majd meglatjuk, ki nevet a vegen. :))
jún. 4. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!