Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nettó 265 ezer fizetésből...

Nettó 265 ezer fizetésből meglehet élni?

Figyelt kérdés
Arra már nem is gondolok hogy félretenni vagy autót venni..
okt. 7. 21:44
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
75%
@60 Egy tisztességes babakocsi 250-től indul, 2 hónap alatt majdnem 100 ezret fizettem ki csak oltásokra. Az albi plusz rezsi utáni 450-ből meg lehet élni, de szinte jólétnek ne nevezzük már azt, hogy fél évig rakogat félre az ember 4 nap balatonozásra.
okt. 9. 12:47
 62/68 anonim ***** válasza:
9%

Már nem azért, de a #32-es válasz mindent elmond. Kérdező, te milyen körökben mozogsz, hogy ilyen kijelentést teszel, hogy a versenyszférában alacsony bérek vannak ? Mert én versenyszférában dolgozom, barátok/ismerősök szintén diplomával, max más szakmában és jó szakmai tapasztalattal multinál simán többet lehet átlagosan keresni, mint pl egy politikus, de ha nem vágysz sokra is simán jó pénzt haza tudsz vinni, bőven a KSH átlagbér felett...

Én 265ezer forintot talán 2010 körül kerestem...

okt. 9. 15:00
 63/68 A kérdező kommentje:
62 # én borsod megyében lakom itt nem sok lehetőség van sajnos..
okt. 9. 15:10
 64/68 marcika1558 ***** válasza:
19%
Miskolcon az avason ebből családok élnek.. igaz elég kilátástalanul, de eltengődnek valahogy. Ott ez a normális és átlag, sőt lehet kicsit még átlag feletti is. De Budán, Pesten vagy Győrben, Sopronban kinevetnek ilyen fizetéssel, mert egy takarító is többet kap… ezért vándorolnak az emberek a haldokló kelet Magyarországról… 15-20 éve ez van és csak fokozódik.
okt. 9. 20:01
 65/68 anonim ***** válasza:
24%

Szóval:

Szerintem (26 éves lány, multinál, dupláját keresem, hitelem nincs) nem lehet belőle megélni.

Igen, vannak olyan diplomás emberek (ápoló, mentős, tanár, stb.), akik ennyiből élnek és ez szörnyen szomorú.

okt. 10. 18:46
 66/68 A kérdező kommentje:
65 # így ahogy mondod.. szörnyen szomorú… ha csak ez a 265 lenne ami a fizetésem akkor màr rég éhen haltam volna.. tehát még az alapszükségletekre sem elég..
okt. 10. 18:52
 67/68 anonim ***** válasza:
100%
Vegetalni igen.
nov. 4. 13:15
 68/68 anonim ***** válasza:

Az életszínvonaltól függ ha nem költesz szinte semire nem jársz szórakozni stb alacsony lakbért fizetész nincs családod akkor igen. ha egy npormális tartalmas életszinvonalt szeretnél a 600 - 700 ezer az alap vagy mégtöbb.

sajnos sokan még ennyit sem keresnek.

nov. 11. 22:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!