Nettó 265 ezer fizetésből meglehet élni?
7 # úgy látom kettőnk közül nem én vagyok a 0 hanem te.. hàt pont ez az hogy normális végzettségem van és ennyi a fizetés te agyoniskolázott.
Egyébkènt meg végzettségtől függetlenül normális szerinted ez a fizetés? Nem kell messzire menni Ausztriába mosogatással 800 ezret lehet keresni
Sok ilyen kérdés van, hogy x összegből meg lehet-e élni, de ahhoz deifiniálni kéne, hogy ki mit ért élet alatt.
50-ből is meg lehet élni, ha valaki sose vesz gyümölcsöt, jóformán üres rizsen és tésztán él.
A mi életszinvonalunkon kb 320 megy el alapkiadásokra négy főre (két kisgyerek)
"de azért pl ne legyen már luxus ha egy évbe egyszer elszeretni menni az ember nyaralni.."
Pedig az bizony igen nagy luxus.
19 # kicsit ellentmondásosnak érezlek.. az előbb azt írod nagy luxus egy nyaralás most meg azt írod a harmadik nyaralásodra mentek…
Egyébként meg nem a fizetéstől függ ki a birka, hanem az intelligenciától ami úgy látszik neked nincs… egyébként mikor mondtam hogy én 265 öt keresek? Ez csak egy kérdés volt hogy meglehet e belőle élni.. az meg hogy te hanyadik nyaralásodra mész meg milyen kocsid van azt vagy elhiszi valaki vagy nem.. nekem meg 1 éves 3 as BMW-m van és akkor most mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!