Nettó 265 ezer fizetésből meglehet élni?
Figyelt kérdés
Arra már nem is gondolok hogy félretenni vagy autót venni..okt. 7. 21:44
51/68 A kérdező kommentje:
50 örülök neki :)
okt. 8. 20:29
52/68 anonim válasza:
7 & 21! Igazi begyepesedett általánosítás.
54/68 A kérdező kommentje:
53 # telitalálat
okt. 8. 22:13
55/68 anonim válasza:
Ha már van saját lakásod és nem kell 100-200 ezres albérletet fizetni.
Amúgy még elég sokan élnek 200 ezer alatti nettó fizetésből.
56/68 anonim válasza:
Azt írod jogi végzettséged van. Ez valami himi-humi jogi asszisztens, amivel lehet formanyomtatványokat kattintgatni egy kormányhivatalban vagy szakvizsgás jogász vagy, aki rendesen beszél angolul? Utóbbi esetben vállalati jogászként minimum négyszer ennyit kereshetnél és nem kell hozzá praxis sem.
265-ből amúgy el lehet nyomorogni, de érdemk terveid nem lesznek. Nálunk olyan 1.3 millió a bevétel 2 felnőttre meg egy gyerekre és finoman szólva sincs dőzsölés, pedig saját, hitelmentes lakásom van.
57/68 A kérdező kommentje:
56 # gratulálok, örülök neki, hogy jól éltek :) én az ÁJK-n végeztem igazgatásszervező
okt. 9. 06:47
58/68 anonim válasza:
@57 De hát ebben az esetben már az egyetemre beiratkozáskor is tudtad, hogy milyen bérsávok vannak a közigben.
59/68 anonim válasza:
Istenem, mekkora kamu nagyképűségek! Én miért nem nyomorgok és miért nem vág földhöz váratlan temetés sem?! S miért tudok - magamhoz viszonyítva - dőzsölni? Ott nagyon kifolyik a pénz szerintem feleslegesen.
60/68 anonim válasza:
Van gyerek, rendben. De például egy barátom albiban van 2 gyerekkel 700-E alatt szinte jóléttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!