Nettó 265 ezer fizetésből meglehet élni?
Figyelt kérdés
Arra már nem is gondolok hogy félretenni vagy autót venni..okt. 7. 21:44
41/68 anonim válasza:
Amikor beíratkoztál a jogi egyetemre akkor gondolom tisztában voltál, hogy egy kezdő jogász mennyit keres. Egyedül ennyiből nem tudsz megélni. Ez a fizetés az idő folyamán emelkedni fog. Amíg ez nem következik be addig valamilyen segítségre szorulsz. Ez lehet családi támogatás, vagy akár másodállás vállalása. Extrém esetben munkakör váltása is.
42/68 A kérdező kommentje:
21 # most selejteztél le körülbelül 3 millió magyar embert gratulálok!
okt. 8. 16:29
43/68 anonim válasza:
"valójában lehet egy munkanélküli senki vagy aki itt próbálja meg kiélni magát mert a való életben leszar mindenki"
Persze báttya, amit csak elképzelsz, csak érezd magad jobban tőle.
44/68 A kérdező kommentje:
43 # én feltettem egy kérdést és te sajnos nem tudtál rá kulturáltan válaszolni.. neked mindenképpen fikázni kell az embert, de ebből is látszik hogy egy kulturálatlan suttyó vagy
okt. 8. 17:21
45/68 A kérdező kommentje:
43 # 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂
okt. 8. 17:28
46/68 anonim válasza:
Helyzettől függ. Pl. kell-e albérletet, hitelt fizetned. Nekem egyik sincs. Nincsenek nagy igényeim, se drága hobbim. Nem szórom a pénzt, nem élek nagy lábon. 365-öt keresek és átlagban több mint 100-at tudok minden hónapban félretenni. Nagyon sokan vannak minimálbáresek, nyugdíjasok, akik ennél kevesebből élnek. Nyilván nem vesznek minden évben új ájfont. Minden relatív.
47/68 A kérdező kommentje:
46 # nincs albérlet meg hitel sem.
Egyébként az tök jó hogy 100-at félre tudsz tenni minden hónapba :) grat :)
okt. 8. 17:47
48/68 Hintalow válasza:
Meg csak szarul 😀
Programok, utazás, hobbi, bármi ami túlmutat a patakparton sètálás, vagy az üveg ásványvìzzel naplemente nèzèsen, az nem igazán fog belefèrni.
Meg szìvás ha elromlik valami nagyobb háztartási gèp, vagy esetleg ha barátokkal van az ember ès meghìvná őket egy kör bármire.
Szóval működhet, de az èlet császára vagyok/megengedhetek magamnak dolgokat èrzèsek hiányosak lesznek.
49/68 A kérdező kommentje:
48 # vagy megengedsz magadnak mindent és nem teszel félre havi 100 at 😁
okt. 8. 19:24
50/68 anonim válasza:
39 vagyok, persze hogy kijövök belőle. Simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!