Nettó 265 ezer fizetésből meglehet élni?
"birka magyar beletörődik hogy rabszolga.. más országokban évi 2-3 szor is elmennek nyaralni, plusz 5 évente kocsit cserélnek.. itt meg az alapdolgokra se elég lassan a fizetés 🤣🤣 akkor hol a hiba szerinted?"
Más országokban sem a hozzád hasonló mélyszegénységben élő selejtek mennek évente többször külföldre nyaralni. Ha te Magyarországon mindössze 265 000 forintot keresel akkor külföldön is csak alulfizetett, csicska munkák betöltésére vagy alkalmas, amivel átlagon aluli életmódod tudsz élni.
"19 # kicsit ellentmondásosnak érezlek.. az előbb azt írod nagy luxus egy nyaralás most meg azt írod a harmadik nyaralásodra mentek…"
És hol itt az ellentmondás...? A nyaralás luxus. A szegények nem is járnak nyaralni. Pont. Én nem vagyok szegény, sőt, luxus körülmények között is élek, sokat járok nyaralni is.
"Egyébként meg nem a fizetéstől függ ki a birka, hanem az intelligenciától ami úgy látszik neked nincs…"
Tudom tudom, mindig az a legintelligensebb, aki mélyszegénységben él, ismerem már a fajtádat.
"egyébként mikor mondtam hogy én 265 öt keresek? Ez csak egy kérdés volt hogy meglehet e belőle élni.."
Például ekkor: "normális végzettségem van és ennyi a fizetés", meg nyilván ezért írtad ki ezt a kérdést.
"az meg hogy te hanyadik nyaralásodra mész meg milyen kocsid van azt vagy elhiszi valaki vagy nem.."
Nem kell elhinni, de attól még bizony igaz. A magyarok nagy része csóró, de nem mindenki, nem muszáj annak lenni, még ha fáj is ezt olvasnod.
"nekem meg 1 éves 3 as BMW-m van és akkor most mi van?"
Tudom tudom, ezt mind a havi 265-ből tudom báttya, tudom...
22 # de még ha 265 a fizetésem akkor is honnan tudod hogy nem e csinálok még mellette mást amivel jól élek? Láss már tovább az orrodnál…
Ismered a fajtámat? Miért te nem ember vagy hanem valami felsőbbrendű lény?
A végzettséged nem piacképes és ezért kapod a GBM-et. Szerinted normális végzettséged van, de a fizetésedet látva szerintem még nem.
Lehet nyavalyogni hogy kevés a pénz, de te mit tettél azért, hogy magasabb legyen a béred? Képezd magad és lesz magasabb béred!
"Te egy igazi agyhalott vagy úgy látszik…. Az szerinted normális hogy valaki diplomàval 250-300 at keres? De így van egyszerűbb az átlagembert hibáztatni… véletlenül se a kormánynál kell keresni a hibát…"
Mindenki annyit keres amennyit kialkudott magának. Én miért keresem ennek a sokszorosát?
"22 # de még ha 265 a fizetésem akkor is honnan tudod hogy nem e csinálok még mellette mást amivel jól élek? Láss már tovább az orrodnál…"
Biztosan így van báttya, azért nyígsz egy névtelen fórumon, hogy milyen gonosz az állam, mert annyira tele a zsebed... Atyaúristen mekkora bohóc vagy :D :D :D
"Ismered a fajtámat? Miért te nem ember vagy hanem valami felsőbbrendű lény?"
Az értelmiségi elit része vagyok, nevezd aminek akarod a kis egyszerű nyelveden.
"21 # tényleg? Elég sok ismerősöm vett már házat meg új autót osztrák fizetésből… lemerem fogadni hogy te nem jársz utána dolgoknak csak ideböfögsz valami oltàri nagy baromságot"
Nekem meg elég sok ismerősöm vette meg ugyanezt magyar fizetésből, én is többek között.
28 # “az értelmiségi elit része vagyok, nevezd aminek akarod a kis egyszerű nyelveden”.
Tehát akkor te is csak egy halandó ember vagy értem…
És igen nyavalygok mert elég elkeserítő hogy tanult embereknek 2 helyen kell dolgozni hogy jól éljenek..
"Tehát akkor te is csak egy halandó ember vagy értem…"
Mert mi más lennék te agyalágyult? Pókember?
"És igen nyavalygok mert elég elkeserítő hogy tanult embereknek 2 helyen kell dolgozni hogy jól éljenek.."
Százszor leírtam már, hogy nekem például nem kell, meg a legtöbb ismerősömnek sem. Mindenki olyan életet él, amilyet választott magának, nincs ebben semmi elkeserítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!