Nettó 265 ezer fizetésből meglehet élni?
30 már komolyan kezdek jól szórakozni egy amúgy tök felesleges vitán…
“Mert mi más lennék te agyalágyult? Pókember?”
🤣🤣🤣 a korábbi megnyilvánulásaid alapján úgy vettem le, hogy te valami felsőbbrendű valakinek gondolod magad.
“Százszor leírtam már, hogy nekem például nem kell, meg a legtöbb ismerősömnek sem. Mindenki olyan életet él, amilyet választott magának, nincs ebben semmi elkeserítő.”
De a lényeget nem érted az a baj…
Hogy van az, hogy mondjuk Németországban egy diplomás kormánytisztviselő 1 milliót keres itthon meg 300 at?
Tehát hiába választottam jó életet ha a kormány éhbérért dolgoztatja az embereket
"Hogy van az, hogy mondjuk Németországban egy diplomás kormánytisztviselő 1 milliót keres itthon meg 300 at?"
És mennyibe kerül Németországban a lakhatás, a rezsi, az élelmiszer...? Annyira egybites vagy, mint egy papucs.
"De amúgy bárhol dolgozik az ember ez kb így van… még a versenyszférában sincsennek olyan hű de nagy pénzek"
De vannak.
33 # tudom mennyibe kerül az élelmiszer meg a lakhatás és hidd el ígyis bőven jobban élnek..
az egybites az meg tudod ki? Aki mondja
33 # nem tudom egyébként hogy egyes emberek, hogy mernek másokat minősíteni ismeretlenül..
Én soha nem bántottam meg senkit és soha egy rossz szót nem mondtam senkinek. Sőt! Ha tudtam segítettem. De nem vagyunk egyformák…
"Én soha nem bántottam meg senkit és soha egy rossz szót nem mondtam senkinek."
"úgy látom kettőnk közül nem én vagyok a 0 hanem te.."
"te agyoniskolázott."
"ebből is látszik hogy tanulatlan birka vagy"
"lemerem fogadni hogy te nem jársz utána dolgoknak csak ideböfögsz valami oltàri nagy baromságot"
Pont ennyire volt igaz mind a jogi végzettséged, a hármas BMW-d, meghogy ennyi meg annyi bevételed van a fizetésed mellett. Egy ótvar kis irigy kamugép vagy aztán csodálkozol, hogy lóf#szra sem vitted az életben.
37 # aki engem bánt azt én is bántom ilyen egyszerű.. amiket meg írtam az vagy igaz vagy nem.. de amiket te írtál
azzal is ugyanez a helyzet..
valójában lehet egy munkanélküli senki vagy aki itt próbálja meg kiélni magát mert a való életben leszar mindenki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!