19
Még kivéve, ha a szegényeket vidéken sakkban tartják, kivéve, ha külföldről vesznek közpénzen szavazatot, kivéve ha nem jelenthetnek át embereket körzetek között (ezzel egyértelműen választási csalást elkovetve), kivéve ha nem buszoztatjak a szavazókat... Soroljam még?
Engem már nem érdekel, mert 2 éve külföldre költöztem. Egye meg az ostoba buta pedofidernyák a saját sz*ros h*ny*s*t amit ő főzött meg.
Üdv Ausztriából.
Nem kell jól menő vállalkozónak lenni. A nettód 25%-át be kell rakni S&P500-ba, és 25-35 év alatt révbe érsz akkor is, ha szó szerint egy forint nyugdíjat sem kapsz az államtól. A tőzsde évszázados történetében még nem volt példa arra, hogy ez ne működött volna.
A 25%-ot mindig eltenni, na ahhoz kell a fegyelem, és persze a létszükségleteknél legalább ennyivel magasabb jövedelem.
Hátha lesz az országnak végre egy normális kormánya.
Már nagyon megszenvedte a bűneit az ország, most már szenvedjen a Fidesz és Orbán!
Én 40es vagyok, de nem hiszek benne hogy lesz.
Szerintem a jelenlegi formájában ez meg fog szűnni, de átalakulni biztosan.
Én egyáltalán nem számolok vele, így maximum pozitív csalódás érhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!