Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A mai 30 éves generációnak...

A mai 30 éves generációnak lesz állami nyugdíja?

Figyelt kérdés

szept. 3. 07:46
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
74%

19

Még kivéve, ha a szegényeket vidéken sakkban tartják, kivéve, ha külföldről vesznek közpénzen szavazatot, kivéve ha nem jelenthetnek át embereket körzetek között (ezzel egyértelműen választási csalást elkovetve), kivéve ha nem buszoztatjak a szavazókat... Soroljam még?

szept. 3. 16:31
 22/44 anonim ***** válasza:
52%

Engem már nem érdekel, mert 2 éve külföldre költöztem. Egye meg az ostoba buta pedofidernyák a saját sz*ros h*ny*s*t amit ő főzött meg.

Üdv Ausztriából.

szept. 3. 17:07
 23/44 anonim ***** válasza:
55%

Nem kell jól menő vállalkozónak lenni. A nettód 25%-át be kell rakni S&P500-ba, és 25-35 év alatt révbe érsz akkor is, ha szó szerint egy forint nyugdíjat sem kapsz az államtól. A tőzsde évszázados történetében még nem volt példa arra, hogy ez ne működött volna.

A 25%-ot mindig eltenni, na ahhoz kell a fegyelem, és persze a létszükségleteknél legalább ennyivel magasabb jövedelem.

szept. 3. 17:25
 24/44 anonim ***** válasza:
87%
Nem lesz. Már most azt pedzegetik, hogy 71 évre kell emelni a nyugdíjkorhatárt. Senki sem tudja, hogy 35 év múlva mi lesz itt pontosan. De az látni, hogy a lejtőn lefelé megyünk.
szept. 3. 17:53
 25/44 anonim ***** válasza:
75%

Hátha lesz az országnak végre egy normális kormánya.

Már nagyon megszenvedte a bűneit az ország, most már szenvedjen a Fidesz és Orbán!

szept. 3. 19:41
 26/44 anonim ***** válasza:
18%
én is külföldön vagyok, kit érdekel lesz-e nektek xd
szept. 3. 23:27
 27/44 anonim ***** válasza:
22%
Nem lesz nyugdíj, háborúk lesznek a világon és éhezés lesz. Orbánt is vissza fogjátok sírni, akkora nyomor lesz Magyarországon. Bitcoin 1000%-ot fog menni és húzni fog pár kisebb híresebb coint is magával. A gazdagok még a hábororúkból is profitálni fognak. A szegények arról fognak beszélgetni majdnem napi szinten ki halt éhen.
szept. 4. 09:34
 28/44 anonim ***** válasza:
49%

Én 40es vagyok, de nem hiszek benne hogy lesz.

Szerintem a jelenlegi formájában ez meg fog szűnni, de átalakulni biztosan.

Én egyáltalán nem számolok vele, így maximum pozitív csalódás érhet.

szept. 4. 12:28
 29/44 Senior Séf ***** válasza:
48%
20 éve azt gondoltam, hogy már nekem sem lesz. Ezzel szemben van.
szept. 4. 14:15
 30/44 anonim ***** válasza:
39%
#29 Jó, de te te vagy :)
szept. 4. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!