Egy max. 30 éves embernek honnan van 40 millió forintja egy házra?
Csok, babaváró, lakáshitel és meg is van.
Én egyedül (tehát csok, babaváró és nő nélkül) vettem lakást lakáshitellel. 24 evesen hitel fel -> 10 év alatt letörlesztem és meg is lesz ezáltal az önerő egy még értékesebb házhoz. :-)
Informatikusként végzel egyetemen alapszakot 22-23 évesen. Manapság a kezdő nettó is már inkább 500 körül van (Pesten). 5-6 év után pedig simán találsz nettó 1 milliót fizető munkahelyet is. Ha kibírod, hogy néhány évet még otthon élj a szüleiddel, picit szerényen takarékosan élj, akkor meg is van 40 millió. Havi nettó 500-ból is félreteszel 250-300-at, 1 millióból meg már 600-700-at.
A legjobb ha vidéki származású vagy, Pesten találsz home office-os munkát, aztán vidéken lakva kapod a pesti fizetést.
Fidesz közeli esetleg?
Láttam már ilyen kis csajt 20 évesen Mercedes GLC-vel és náluk ez csak a jéghegy csúcsa.
Minden tiszteletem annak, aki saját erejéből munkájából gazdagodik meg és nem egy rendszer haszonélvezője.
4-es ne viccelj már. Számold ki, hány hajat tud egy fodrász 10 óra alatt levágni és mennyibe kerül egy hajvágás. Sehogy nem jön ki az a szám amit mondasz, főleg ha leveszed a bérleti díjat, eszközök díjait.
Ha nem dolgozol fodrászként, ne terjessz ilyeneket please 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!