Szerintetek mibol lehetett annak az embernek 500 millioja vedelmi penzre?
Figyelt kérdés
Tegnap elott volt a hirekben, hogy egy hazaspar azt hazudta egy embernek(gengszternek), hogy magaspozicioban vannak a navnal, es, hogy x penzert eltuntetik a bizonyitekokat, egyszer kpben adott a gengszter 250 millio ft-ot kpben, egyszer 500 ezer amerikai dollart es meg egyszer 100 ezer eurot valahogy igy. Na most aki oilyen penzeket fizetki, csak arra, hogy ne keruljon rivaldadfenybe, az azert eleg sulyos dolgokban lehet benne, es gondolom nem is buta ember!!! Hogy vezethettek meg ennyire! Az megint mas kerdes, hogy en az elsdo 250 millional szepen felszivodtam volna, nem jatszottam volna tovabb a tuzzel, mind a hatosagok oldalan, mind a masik oldal fele, annyi penzbol szepen eleldegeltem volna par evig szlovaki magyarlakta teruleten vagy horvatorszagban. Es 10 ev mulva a maradek 100 milliobol vettem volna bp belvarosaban lakasokat, es csondben joletben eleldegeltem volna. De ez mas story.2015. máj. 21. 16:07
2/8 A kérdező kommentje:
Az mekkora mar, hogy a dollart es eurot, kiemeli a kereso a forintot meg nem XD
2015. máj. 21. 17:09
3/8 anonim válasza:
mivel a forintot és milliot nem választottad el vesszővel és ilyen szó nincs hogy "forint millio" így elég fura lenne ha kiemelné...
4/8 A kérdező kommentje:
Correct
2015. máj. 21. 18:20
5/8 anonim válasza:
Szerintem tescoban árufeltöltő napi 12 órában. Innen ez a rengeteg pénz!
6/8 anonim válasza:
peky85 még mindig a mesekönyved témáján agyalsz?
A könyv szereplője te leszel, mint átvert Hókuszpók Peky maflavezér, vagy mint a szemfüles Návos Peky, aki leszámolt a kigyúrt mamlasszal...
7/8 A kérdező kommentje:
#6 en kifejezetten szeretem Lazar Ervin konyveit (negyszogletu kerekerdo es hasonlok) de Frei Tamast is es en inkabb frei-es leszek;)
2015. máj. 22. 00:12
8/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell hatalmas nagy illegális dologra gondolni, elég ha adóként nem fizeti be ezt az összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!