Önéletrajzban hogyan hatna pár ilyen sor?
Leírnám, hogy tudom se a végzettségem, se a tapasztalatom nincs összhangban a meghirdetett állással, viszont azért jelentkezem, mert szívesen dolgoznék a cégnél és az adott munkakörben, hosszú távban gondolkodom.
Gondolok itt olyan állásokra, amihez nem kell magasabb végzettség vagy irodai munkatapasztalat, mint pl. eladó, csomagoló vagy hasonló munkakörök. A lényege az lenne, hogy azért jelentkezem, mert elvállalnám ezen munkákat is, függetlenül attól, hogy milyen papírjaim vannak és milyen munkakörben dolgoztam korábban.
Teljesen felesleges rizsáznod az önéletrajzba, senki se fogja elolvasni.
Nem azért nem válaszolnak mert nincs benne rizsa hanem azért mert kapnak több száz jelentkezőt egy ilyen pozira....
Ha meg tapasztalatot vagy végzettséget kérnek akkor mit remélsz? Csak azért mert valaki bele rizsázik még ugyan úgy nem fogsz megfelelni az elvárásaiknak miközben több száz meg igen, mit remélsz?
6# 2-3 mondatra gondoltam.
5# A túlképzettség miatti kikukázást szeretném elkerülni, olyan helyeken, ahol elég egy érettségi is, jó volna, ha esélyt adnának egy interjú erejéig, ha már olyan munkát nem találok, amihez végzettségem vagy tapasztalatom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!