Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önéletrajzba milyen munkatapas...

Önéletrajzba milyen munkatapasztalot írjak, amit nem tudnak leellenőrizni?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy alakult, hogy pályakezdőként semmi munkatapasztalatom nincs másfél éve. Mivel kéne kiegészíteni a CV-t, amit nem tudnak leellenőrizni? Tisztában vagyok vele, hogy nem jó ötlet hazudni, de félek, hogy előítéletesek lesznek.
aug. 30. 22:50
 1/9 IgaziÚriember ***** válasza:
63%
Semmivel, nem kamuzni kell, hanem valódi tapasztalatot szerezni.
aug. 30. 23:28
 2/9 Thunderfairy ***** válasza:
80%
Pár napon belül kiderűlne a hazugságod a próbaidő alatt. Úgy szokták ezt csinálni hogy kicsit többet írnak a valósnál. Például másfél év tapasztalatot felkerekit 2 évre.
aug. 30. 23:42
 3/9 anonim ***** válasza:
18%
Írd, hogy nem voltál bejelentve, azért is hagytad ott. Azt nem tudják.
aug. 31. 00:15
 4/9 anonim ***** válasza:
15%
Sereg. Bejelentés nélküli meló. Idős rokon mellett ápolási díj. ...
aug. 31. 00:40
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Mit csináltál másfél évig? Semmit ne hazudj, mert minden kiderül.
aug. 31. 02:09
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

Diákmunka, ha jártál egyetemre.

Sehol sem tudják validálni, maximum felhívják a céget, de diákmunkánál nem szoktak ilyen szinten utána nézni. A legtöbb helyen, amúgy sem adhatnak ki információt korábban ott dolgozó személyekről és az nem realisztikus, hogy egy diákot megkérjék, hogy egyetem alatti diákmunkás főnőkének tudja az elérhetőségét és valamilyen kontakt infót adjon.

aug. 31. 10:05
 7/9 anonim ***** válasza:
41%

Rengeteg ember kamuzik az önéletrajzban, csak a balfaszok buknak le.

A munkatapasztalatot nem tudják ellenőrizni, fontos hogy a bekamuzott feladatokat érthetően ki tudjad fejteni és az azzal kapcsolatos kompetenciákhoz tényleg érts. Én annó SSC-s munkatapasztalatot kamuztam be(mivel kvázi pályakezdő voltam, a nyelvtudásom viszont tökéletes volt), letesztelték, hogy milyen az angolom és a németem, ezek után felvettek egy olyan helyre ahol kellett tapasztalat.

aug. 31. 12:26
 8/9 anonim ***** válasza:
72%
Nem az ellenőrzés lesz a legnagyobb bajod, hanem, hogy pályakezdő lévén, nem tudnak mást tenni, mint a kamura rákérdezni, te meg majd hebegsz/habogsz és levágják, hogy mi van
aug. 31. 22:57
 9/9 anonim ***** válasza:
77%
A munkáltatók is nagyon sokszor kamuznak a pozícióval kapcsolatban, akkor a munkavállaló miért ne kamuzhatna? :D Raktárosnak jelentkeztem, ki volt írva hogy 750-es bruttó bér, persze interjún már csak 600 volt, felálltam és elmentem.
szept. 1. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!