Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 30 évesen kevés a munkatapaszt...

30 évesen kevés a munkatapasztalatom. Mit tudok tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Családi cégünkben voltam az elmúlt években sofőr, szállítólevél-író, éjszakánként őriztem gépeket, füvet nyírtam, árkot ástam, bokrokat és kerítést telepítettem, szóval mindig azt csináltam ami épp munka volt. Sose érdekelt hogy be vagyok-e jelentve stb. (Tudtam hogy nem) de most már egyre jobban érzem hogy ez így ingerszegény. A családdal se olyan a kapcsolatom már mint volt így szeretnék belevágni valamibe. Egy egyszerű operátor állást néztem ki Kelet-Magyarországon az ország másik felében. Viszont gőzöm nincs mit írjak bele az önéletrajzba mikor sose voltam bejelentve mint munkahelyre. Eddig én se tartottam ezt fontosnak. Egyszerű munkát pályáznék meg de nem tudok mit beleirni az önéletrajzba hisz ki hiszi el bejelentett munkaviszony nélkül hogy én ezeket valóban csináltam...mit tudok tenni ebben a helyzetben?

Pocskondiázó válaszokat kérem mellőzni valódi segítségre lenne szükségem.

máj. 8. 18:35
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Beleírhatod hogy családi vállalkozásban szereztel tapasztalatot, nincs azzal semmi baj.
máj. 8. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Hol van az az ország másik fele. Ne kelet hanem nyugat mo.-n keress munkát.
máj. 8. 20:24
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Tök mindegy, hogy be voltál-e jelentve. Gondolom az önéletrajzodat nem pont a NAV-hoz kívánod benyújtani.
máj. 8. 20:58
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Ez valami gondnok , vagy karbantartó vagy valami ehhez hasonló pozicio neven beirhato dolog lenne akár. Ha nem írsz be semmit hátrányba vagy.
máj. 8. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
3: Csakhogy esetleg felvétel esetében elkérik a rózsaszín könyvet vagy már előtte utánajárnak. S akkor ezért nem veszik fel. Tehát valahogyan máshogyan kell beletenni vagy belefogalmazni. Amikor én 15 évvel ezelőtt sima árufeltöltésre letagadtam a szakmámat, beolvastak nekem és elzavartak. Fogalmam nincs, hogy honnan tudtak róla.
máj. 8. 21:22
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
Szintén elzavartak volna, ha tudták volna a szakmámat. Pedig egy semmire való rész-szakképesítés volt.
máj. 8. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem érdemes ezen stresszelni, be kell írni, aztán ha annyira válogatósak, max nem veszik fel, na bumm. Mit veszíthet? Az üres önéletrajznál bármi jobb.
máj. 8. 21:34
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
7: 30 évesen üres önéletrajz valóban nagy red flag. Sztem is írja be. Max annyit mondanék, hogy nem jelentettek be, de amint rajottem ( megneztem ugyfelkapun vagy orvosi vizsgálat során Tbnél bukott ki a dolog vagy akármi más mese) utána egyből eljöttem onnét. Azt nem vinném bele, hogy családi cég volt. De ha kell mesélsz szívesen az elveszett feladatokrol, így látják hogy valóban ott voltál csak nem jelentettek be. Ennyi. En így csinalnam ebben a helyzetben.
máj. 9. 05:33
 9/9 anonim válasza:
100%
Oda semmilyen munkatapasztalat nem kell.Operátor az betanított munkás.Felvesznek bárkit aki bírja a monotóniát, több műszakot, meg nagyjából tud emberileg viselkedni.
máj. 9. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!