Önéletrajzba be kell írnom, hogy le vagyok százalékolva?
Figyelt kérdés
aug. 22. 21:43
2/8 A kérdező kommentje:
1-es: Nem volt kizáró ok?
aug. 22. 22:08
3/8 anonim válasza:
Mindenképp. Úgyis kiderül. Ha ez kizáró ok, akkor úgyse vesznek fel.
4/8 anonim válasza:
Lehet előnyei is. Egy bizonyos létszám fölött (asszem 25 fő) köteles egy cég megváltozott munkaképességűt is foglalkoztatni (vagy fizeti a rehabilitációs járulékot).
5/8 anonim válasza:
Több, mint erősen ajánlott
Úgyis kiderül, van ahol előny, van ahol kizáró ok
6/8 anonim válasza:
Én foglalkoztatok leszázalékoltat, de csak félállásba vehettem fel, különben elveszti a támogatását. Nyilván tudnom kell róla.
7/8 anonim válasza:
1-es vagyok: Ahol kizáró ok, oda úgy sem vesznek fel, ahogy a 3-as is mondja.Idáig 2 cégnél voltam(nem rehabilitációs), ahol támogatták a leszázalékoltak foglalkoztatását. Sajnos most megint munkát keresek, 6-8 órában szeretnék elhelyezkedni. Mérlegképes könyvelőit csinálom éppen, van tb és bérügyintézőim is, de bármilyen adminisztratív munka jól jönne.Budapesten lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!