Miért nem hívnak vissza ahova jelentkeztem? (autószerelő márkaszerviz)
Valahova már 4 hete jelentkeztem. És egyszerűen semmi válasz. Mindenhol azt mondják, hogy a kiválasztási folyamat hosszú idő, mit csinálnak ilyenkor?
Oké, hogy budapesti nagy márkaszervizek, de akkor is hiány szakma. Nekem van 1 év márkaszervizes tapasztalatom és 1 év maszekszervizes, 22 fiatal vagyok, van olyan cég ahova 3 perc a bejutásom kocsival, ja és a legjobb/legnevesebb suliba végeztem el a szakmát...
Lesz ebből bármi is, vagy hívogassam őket, vagy mit csináljak? A hirdetett pozíciók még mindig fent vannak az oldalukon...
Nyár van, simán lehet szabadság, ahogy írták. Ill. lehet, hogy az összes jelentkezővel beszélnek, akár több kör is lesz.
És igen, lehet, hogy már rég felvettek valakit, csak szarnak szólni.
Ilyenkor tök korrekt dolog, ha te is tovább keresel munkát, ahogy ők is tovább keresnek alkalmazottat, aztán vagy találsz, vagy nem. Ha máshova felvesznek és később mégis jelentkeznek, hogy felvennének, és netán máshol is, akkor meg te választhatsz.
3x beszeltem a hr-s csajjal telefonon 4 hét alatt
Eloszor felhivtam h mizu mondta h majd valaszolnak
Aztan felhivtam akkor azt mondta h a jovoheten megprobalja elintezni
Harmadszorra o hivott h amugy egyik telephelyukre se keresnek most embert de majd ha lesz uresedes akkor szol..
Ez mi?
Amikor -anno- munkanélküli lettem én is megfordultam sok helyen.
Kb. az első 20-25 jelentkezésemet "könyveltem" otthon (ügyintéző neve dátum, ígéret stb.) aztán letettem róla.
Soha sehonnan nem jött visszajelzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!