Tényleg intézményesítették a lehúzást a biztosítók a márkaszervizekkel karöltve?
Igen. Lehúznak.
De aki kocsit vesz az gondol erre is. Ez egy luxus cikk.
Eleve a márkaszervizek mocskosan lehúznak. Nálunk céges autókban a kötelező olajcserét sem csinálták meg, pedig csak annyi dolguk lett volna, nekem anno gyertya cserénél beraktak kettő töröttet, majdnem baleseteztem az első kikanyarodásnál mert megállt alattam az autó.
Biztosítókkal karöltve meg totális a lehúzás.
Nekem koccantak hátulról, minimális fényezés sérülés. Kiszámláztak rá 350 ezer Forintot, lökhárító csere, szoknya csere, ködlámpa csere. Még én csesztem le őket, nem mintha meghatódtak volna.
Egyszer az elején húzták meg a fényezést, eleve kiadták valami külsős fényezőnek a kocsit aki olyan gány munkát végzett, hogy laikus szemmel nézve is rossz ránézni.
De külsős fényezőnél is ez volt, éppen csak meg volt húzva a fényezés vagy 5-10 centin, nem is mélyen. Azt mondja ember 150 ezer, mert le kell szedni, telibe fújni. Hát k*rva élet, hogy azt az elemet nem fújták telibe és nem szedték le, mert a túlsó oldalán ugyanaz a por volt amit odaúton összeszedtem vele.
Szóval ja, undorító mocskos egy világ ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!